Haberler

Ağrı - Erzurum Karayolunda 4 Araç Peş Peşe Şarampole Uçtu: 7 Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Ağrı Eleşkirt'te Ağrı - Erzurum Karayolu üzerinde şiddetli yağışın sebep olduğu kazalarda 4 ayrı araç şarampole uçtu. Kazalarda 7 kişi yaralandı.

Ağrı'nın Eleşkirt İlçesi Ağrı Erzurum Karayolu üzerinde şiddetli yağış ve dolunun sebep olduğu düşünülen kazalarda 4 ayrı araç sarampole uçtu. Trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

ARAÇLAR ŞARAMPOLE UÇTU

Kazaların ilki Ağrı Erzurum Karayolunda Ağrı İstikametine giden Yabancı uyruklu 3 araç Eleşkirt Uzunyazı ve Sadaklı Köyleri arasında Şarampole uçtu. Kazada 5 yabancı uyruklu kişi yaralandı.Yaralılar olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleleri sonrası Ağrı devlet hastanesine kaldırıldı.

BELEDİYE BAŞKANI DA YARALANDI

Eleşkirt ilçesinde meydana gelen ikinci trafik kazasında Eleşkirt Belediye başkanı Sebahattin Sarı'nın da içinde bulunduğu Ergin Sarı yönetimindeki makam aracı Ağrı dan Eleşkirt'e doğru hareket halindeyken Ergözü köyü mevkisinde Dolu yağışı nedeniyle kayganlaşan zeminde yoldan çıkarak şarampole uçtu.Kazada Eleşkirt Belediye başkanı Sebahattin Sarı ve Koruması hafif şekilde yaralandı. Başkan Sarı'nın ve yakın korumasının Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.Eleşkirt Devlet hastanesinde Yapılan kontroller sonrasında taburcu edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sebahattin Sarı Eleşkirt Erzurum Ağrı 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

HAYDI:

KESIN YOLA MAZOT YADA MOTOR YAGI DOKULMUSTUR. . .

Yanıtla16
SİBGATULLAH SEYFULLAH CUNDULLAH:

YAHU ÖYLE BİR HACCAK OLMUŞKİ!YAHU HAVA YAĞIŞLIYSA YAVAŞ GİDECEKSİN YAVAŞ! HAVA YAĞIŞLI SEN DE 100 KM İLE GİDERSEN BÖYLE HACCAK OLUR HACCAK. NE GÜZEL OLMUŞ AMA MİLLİ SERVETLERE YAZIK OLDU.

Yanıtla13
Vatandaş:

Haydı, haberin içeriğini oku da sonra yorum yap. Ne diyor dolu nedeniyle kayganlaşan yol...

Yanıtla31
Yani:

Arkadaşım kaza bu kaza Ezbere konuşmak kolay birgün kaza yapınca saçma bir şekilde haklıymış gibi anlatmasını bilirsiniz . . . Kaygan yol diyorlar gördüğünüz gibi , ufacık çukurdan bile kaçarken takla atabilirsiniz Hatırlatıyım

Yanıtla01
DİYALİZATÖRCÜ:

HİÇ BİŞEY KESİN DEĞİLDİR HAYDİ

Yanıtla00
Avcı:

Herkesin başına gelebilir allah tan kimseye birşey olmamıştır

Yanıtla00
Meçhul:

Bırak doluyu yağmurlu havada bile yavaş gitmek lazım.

Yanıtla00
atilla:

yağmurlu havada da gibi kuru hava gibi gidersen beyinsiz koyunlar gibi uçurumdan aşağı uçarsın bunu bilmek için koyundan biraz daha zeki olmak yeterli

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title