Haberler

En Yakın Arkadaşı Bıçakladı Ama Son Nefesinde İsmini Vermedi

Güncelleme:
Abone Ol

Samsun'da sosyal medya sitesindeki tartışma yüzünden yakın arkadaşını öldüren genç tutuklandı. Ölen gencin polise son sözü ise "O benim arkadaşım ismini veremem." oldu.

Samsun'da 18 yaşındaki Batuhan Akyüz, tartıştığı arkadaşı 20 yaşındaki Bülent Keser'e bir paylaşım sitesinden "Yarın dediğini yapmazsan adam değilsin" diye yazdı. Bu nedenle çıkan kavgada Bülent Keser'i 6 yerinden bıçaklayıp öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Akyüz tutuklandı.

ÖNCE KÜFÜR NEDENİYLE TARTIŞTILAR

Olay üç gün önce İlkadım İlçesi Kadifekale Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre tesisatçı Batuhan Akyüz, çocukluk arkadaşı olan ve iş makinası operatörlüğü yapan Bülent Keser ile arkadaş grubuyla oturdukları sırada küfür nedeniyle tartıştı. İki arkadaş birbirleririni tehdit ederek ayrıldı.

6 YERİNDEN BIÇAKLAYIP KAÇTI

Eve giden Batuhan Akyüz bir paylaşım sitesinden arkadaşı Bülent Keser'e yönelik, "Yarın dediğini yapmazsan adam değilsin" paylaşımı yaptı. Bülent Keser de paylaşımı gördü. İki arkadaş iki gün önce mahallede karşılaşınca, bu meseleden aralarında tartışma başladı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi sonrası Batuhan Akyüz arkadaşını bacaklarından 4, karın boşluğundan 1 ve gösünden 1 olmak üzere toplam 6 bıçak darbesiyle yaralayıp kaçtı.

"O BENİM ÇOCUKLUK ARKADAŞIM NASIL İSMİNİ VEREYİM"

Yaralı, ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis hastaneye giderek yaralının ifadesini almak istedi. Bülent Keser hastaneye gelen polise, "O benim çocukluk arkadaşım. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Hatta ben ona şehir dışında iş bulmuştum ve birlikte gidip çalışacaktık. Ben onun ismini nasıl vereyim" dedikten bir süre sonra ısrarcı olan polislere kendisini bıçaklayanın Batuhan Akyüz olduğunu söyledi. Şüpheli de olaydan kısa süre sonra bıçakla birlikte polise teslim oldu. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheli dün sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

TALİHSİZ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Şüphelinin serbest bırakılmasının ardından hastanede tedavi altına alınan Bülent Keser, göğsüne gelen bıçak darbesinin ciğerlerine zarar vermesi nedeniyle gece saatlerinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bunun üzerine polis şüpheliyi tekrar gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Batuhan Akyüz, savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bülent Keser İlkadım 3-sayfa Samsun 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

ferit:

zaten cocukluk arakdaşım diyerek şüpeliyi balık gibi su yüzüne cıkmıştır allah mekanını cennet etsin

Yanıtla231
HaydarMobil-IOS:

Serbest bırakıldı derken? Yazık bu ulkede yasayanlara adaletini sevdgmin ulkesi..

Yanıtla323
sevda çolpan:

enayi. enayilik başka, arkadaşlık başka bunu farkedemiyorlar.

Yanıtla016
YektaMobil-IOS:

Eleman bi robot resim çizmedigi kalmiş ne adı allah askına

Yanıtla72
sevda çolpan:

pislik insanlardan nefret ediyorum. küçük dünyamızda yaşıyoruz ne güzel. en iyisi küçük dünyamızda yaşamak. aşşalıkları oyuyorum bu tiplerle ilgimiz yok.

Yanıtla09
ozel tim:

bunun tek izahi var ya bu cocuk zengindi iceri alamadilar yada hakim savci hukuk kaunlarin bilmiyor yada ulkemizde kaun yok

Yanıtla45
38li:

türk basinin yalani baska bir sey degil

Yanıtla08
Müslüman:

Her arkadaş arasında olur böyle şeyler ama büyütmemek gerekir. . . öldürünce adam oldun sanki. . hem adamın hayatını bitirdin hemde kendini. . şimdi cezaevinde belki çok mutlu olursun. . . boş yaşamayın arkadaş azcık akıllı olun. islam terbiyesi ile yetişin. . .

Yanıtla04
ozel tim:

ya bu nasil dalet ceza kaun sorarim onun icin ulkemiz yolsuzlukda adeletsizlikte dunya birincisi bu nasil savci hakim kardesim adami bicaklamis 6 yerinden sonra serbest birakiliyor adam oluyor sonra iceri aliyorlar adam olmese hic yatmayacakti bile

Yanıtla04
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title