Haberler

Kendilerine alkol almayı reddeden engelli çobana dakikalarca işkence ettiler

Güncelleme:
Abone Ol

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde iki kız engelli bir çobana dakikalarca işkence uyguladı. Saldırının, çobanın kızlara alkol almayı reddetmesi üzerine başladığı iddia edildi. Görüntülerin yayılması üzerine saldırganlar gözaltına alındı.

Olay, Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi Çokak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Seçil G. adlı kız çobanlık yapan N.Y. koyunlarını otlatırken yanına gelip, çobandan kendisine alkol almasını istedi. Çoban ise bunu kabul etmeyince Seçil G. çobanı önce tokatla darbetti, daha sonra üzerine su attı.

ENGELLİ ÇOBANI DAKİKALARCA DÖVDÜ

Bir süre sonra da sopa ile çobana işkence yaptı. Seçil G.'nin çobana dakikalarca yaptığı işkenceyi kız arkadaşı da görüntüledi. Görüntünün sonuna doğru ise elinde sopa ile halay çekmeye başlayan kız, çobanı yakasından tutup kendisi ile halay çekmeye zorlayarak sopayla dövdü. O anlar saldırganın arkadaşı tahmin edilen kişi tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntünün ortaya çıkmasının ardından iki kız için jandarma inceleme başlattı.

"SALDIRGANLAR ADLİYEYE SEVK EDİLDİ"

Kahramanmaraş Valiliği konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada, "22.09.2024 tarihinde bazı sosyal medya üzerinden Andırın ilçemizde N.Y. isimli vatandaşımızın darp edilmesiyle ilgili bir video paylaşılmıştır. Kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine sopa kullanmak suretiyle darp edilen N.Y. olay sonrası Andırın Devlet Hastanesinden darp raporu alarak kendisini darp ettiğini iddia ettiği M.G. ve S.G. isimli şahıslardan şikayetçi olmuştur. Darp eden şahıslar, mevcutlu olarak adliyeye sevk edilmiştir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hayvan Hakları Sosyal Medya Politika Güvenlik İnceleme Jandarma 3-sayfa Saldırı Andırın Şiddet Hukuk Medya Hayvan Hakları Saldırı Güvenlik Şiddet Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (42)

esra ceylan:

Yazıklar olsun! Hukuk sistemimiz suçluları koruduğu için suça meyilliler canının istediği gibi suç işleyebiliyor.

Yanıtla7485
Bahtiyar:

alkol alıp oraya gitmek isterdim

Yanıtla14302
Birşey demedimki:

Biz bunları okurken onlar adliyeden serbestçe çıkmıştır bile. Çünkü dövülen savcı değil. Yurdum adaleti bu kadar .

Yanıtla3302
ahmet:

depremden daha büyük felaketler temizler bu cahilliği.

Yanıtla8290
Fikret BAHÇE:

Yav arkadaş ben anlayamıyorum insanlık nerede böyle canileri bir atın arkasına kısa iple bağlayıp sokaklarda sürüyerek ölme noktasında bırakacaksın öldürmeyeceksin ölüm ödül olur

Yanıtla0264
ÖzgürÖzgür:

aynisini ona yapmayı okadar isterdimki

Yanıtla2226
Baba Can:

Tutuklanmadı mu daha ?

Yanıtla2177
muhammet akbaba:

Bu kadının cezası sizce ne olmalı?

Yanıtla293
önder atsu:

Adları çıkacak diye kendileri alamıyor keşke çoban yatırsaydı bunları keşke o kabiliyette olsaydı

Yanıtla070
C_Y null:

suka......

Yanıtla036
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title