Haberler

Erdek'te Denizde Boğulma Tehlikesi Geçiren Kişi Yoğun Bakıma Alındı

Güncelleme:
Abone Ol

Balıkesir'in Erdek ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren bir kişi, hastanede yoğun bakıma kaldırıldı. İstanbul'dan tatil için Erdek'e gelen M.B. denize girdikten sonra çırpınmaya başladı. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından müdahale edilen M.B. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Durumu ciddi olan M.B. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Balıkesir'in Erdek ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren bir kişi, sevk edildiği hastanede yoğun bakıma kaldırıldı.

İstanbul'dan tatil için Erdek'e bağlı Ocaklar Mahallesi'ne gelen M.B. (40) denize girdikten kısa süre sonra çırpınmaya başladı. M.B. çevredeki vatandaşlar tarafından kıyıya çıkarıldı. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan M.B. ambulansla Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. M.B., ardından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Yoğun bakıma kaldırılan M.B.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Acil Durum Balıkesir Bandırma İstanbul 3-sayfa Sağlık Güncel Tatil Erdek Acil Durum 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title