Haberler

Seyyar satıcı, sinir krizi geçirdi! Zabıtaya kızıp tezgahı ateşe verdi!

Güncelleme:
Abone Ol

Balıkesir'de hijyenik olmayan koşullarda satış yaptığı iddia edilen seyyar balık satıcı, tezgahına el konulmak istenince sinir krizi geçirdi. Durumu öğrenen seyyar satıcı,sinir krizi geçirerek tezgahını ateşe verdi. Olay, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

Balıkesir'in Erdek ilçesinde seyyar balık satıcısı, zabıtaların tezgahına el koymasına sinirlenince, tezgahı ateşe verdi. O anlar saniye saniye cep telefonları ile kaydedildi. Balıkesir'de yaşanan ilginç olay, kameralara yansıdı. Erdek'te rutin denetim işlerini yapan zabıta ekipleri, hijyenik olmayan koşullarda satış yapan bir seyyar satıcı gördü.

Balıkesir'de seyyar satıcı, sinir krizi geçirdi! Zabıtaya kızıp tezgahı ateşe verdi!


BALIKLAR İNSAN SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYORU

Seyyar satıcının korumasız alanda sattığı balıkların insan sağlığını tehdit ettiği kanaatine varan ekipler, satıcıya işlem yapmak istedi. Mert M. adındaki seyyar satıcı ise ekmek parasını kazandığını ancak kimseye zararının olmadığını söyledi. Zabıta ekiplerinin tezgaha el koyacağını belirtmesi üzerine sinirlenen seyyar satıcı, bir anlık öfkeyle seyyar tezgahını ateşe verdi. O anlar ise çevredeki vatandaşlarca saniye saniye cep telefonlarıyla kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Yerel Haberler Balıkesir 3-sayfa Zabıta Hukuk Yaşam Ekmek Erdek Yerel Haberler Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Tandogan Dogan:

zabitakarin gucu ancak seyyar saticilara yeter..buyuk suclular nasilsa birakiliyor..devlet cok aciz bu konularda

Yanıtla02
Punisher null:

sanki hijyen umurlarinda

Yanıtla01
clan of clans:

seni anlamaz sırtını devlete dayamis yasam kavgasi vermeyen insanlar

Yanıtla01
Ozcan Uysal:

Arap baharı denilen olaylar tunusta zabıtanın bir seyyar satıcının arabasına el koyunca geçinecek başka bir gelir kaynağı olmadığı için kendini yakmasıyla başlamıştı.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title