Haberler

Erkek mahkumla cinsel ilişkiye giren İngiliz kadın gardiyan, müebbet hapis cezası ile karşı karşıya

Güncelleme:
Abone Ol

Londra'daki Wandsworth Cezaevi'nde çalışan Linda De Sousa Abreu, bir mahkumla cinsel ilişkiye girerken görüntülendi. Olay 27 Haziran'da gerçekleşti ve sosyal medyada yayıldı. Savcılar, Abreu'nun lüks eşya hırsızı mahkum Linton Weirich ile bilerek cinsel içerikli görüntüler çektiğini iddia etti. Abreu, görevi kötüye kullanma suçunu kabul etti ve şartlı tahliye edildi. Evli ve çocuklu olan Abreu, Madrid'e kaçmaya çalışırken yakalandı.

İngiliz kadın cezaevi görevlisi Linda De Sousa Abreu (30), Londra'daki Wandsworth Cezaevi'nde bir mahkumla cinsel ilişkiye girerken görüntülendi vekötüye kullanma suçunu kabul etti.

BBC'nin haberine göre, 27 Haziran'da gerçekleşen olay başka bir mahkum tarafından kaydedilmiş ve sosyal medyada yayılmıştır. Savcılar, cinsel içerikli görüntülerin satıldığı internet sayfası hesabı olan Abreu'nun, lüks eşya hırsızlığından tutuklu Linton Weirich ile çekilen müstehcen videoya bilerek çektiğini belirtti.

Savcı Tetteh Turkson, "De Sousa açıkça istekli bir şekilde mahkumla ilişkiye girdiğini ve sorumluluktan kaçabileceğini düşündü. Bu, halkın güveninin şok edici bir ihlaldi," dedi.

Abreu, maksimum cezası müebbet hapis olan kamu görevinde görevi kötüye kullanma suçlamasını kabul etti. Şartlı kefaletle serbest bırakıldı ve 7 Kasım'da tekrar mahkemeye çıkacak.

Evli ve çocuk sahibi olan Abreu, polis soruşturması sonucunda tutuklanmıştı. Portekiz pasaportu sahibi olan kadın, işverenlerine işe dönmeyeceğini söyledikten sonra Madrid'e kaçmaya çalışırken Heathrow Havalimanı'nda yakalandı.

Erkek mahkumla cinsel ilişkiye giren İngiliz kadın gardiyan Linda De Sousa Abreu, müebbet hapis cezası ile karşı karşıya kaldı

Erkek mahkumla cinsel ilişkiye giren İngiliz kadın gardiyan Linda De Sousa Abreu, müebbet hapis cezası ile karşı karşıya kaldı

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Birleşik Krallık 3-sayfa Cezaevi Mahkum Madrid Londra Mahkum Dünya Çocuk Hukuk Suç Suç Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Halil çağrı Çevik:

Yavruda tam yaru

Yanıtla26130
duyarlı vatandaş:

Haber değeri çok yüksek alkış

Yanıtla7109
JY:

HATUN BAYA İYİMİŞ

Yanıtla1880
Nayci İbrahim:

Bu gardiyanlık mı yapıyormuş.Mesleği yanlış seçmiş...:)

Yanıtla665
öncevatan:

Cezaevlerinde böyle gardiyanlar vardı da biz mi girmedik :D

Yanıtla1058
eyüp akyel:

ozaman mahkumun beraat etmesi lazım sonuçta suçu gardiyana yüklemiş :)))

Yanıtla350
Yasef Behar:

Kadın masum aynı bızım Gül e yapılan AI kasetı duru

Yanıtla16
Naci Büyükkal:

Bizim bazı kurnaz vatandaşlar, İngiltere'ye gider, bilerek suç işler. :D :D :D

Yanıtla06
ARSLANOĞLU Hakan:

Kadın gardiyan mahkum olduğunda, erkek gardiyan peşine düşer. :)

Yanıtla03
o. kara:

adam mı öldürdü de müebbet ceza veriyon? 100 sopa cezası gorevını kotuye kullanma sucu ver yeter. müebbet de ne? hangı aklın kanunusunuz siz? aklım almıyor yani bu cok agır ceza yani...

Yanıtla21
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title