Haberler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Güncelleme:
Abone Ol

6 Şubat depremlerinde müteahhitleri savunmasıyla tepki çeken avukat Ersan Şen, canlı yayında kendisine sorulan "Eylem Tok gelse oğlunun davasını alır mısınız?" sorusuna "Şartlarda anlaşırsak neden olmasın?" dedi. Şen, imamları da ayağa kaldıracak sözler kullanarak "Beni imam gibi düşünün ya gömüp dua edersin ya da kaldırırsın." şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde 51 kişinin hayatını kaybettiği apartmanın firari müteahhitlerinin avukatlığını yapmasıyla tepki konusu olan Ersan Şen'den çok konuşulacak bir çıkış daha geldi.

"EYLEM TOK'UN OĞLUNUN DAVASINI ALIR MISINIZ?"

Şen, TV100'de Kübra Par'la Farklı Açılar programında kendisine sorulan İstanbul'da aracıyla çarptığı kişinin ölümüne neden olan ve annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a sonra ABD'ye kaçırılan Timur Cihantimur'la ilgili soruya verdiği yanıtla yine tepkilerin odağına oturdu. Program sunucusu Par'ın, "Eylem Tok gelse oğlunun davasını alır mısınız?" sorusuna "Şartlarda anlaşırsak neden olmasın?" dedi.

"BENİ İMAM GİBİ DÜŞÜNÜN...."

Yanıtı sonrası stüdyodakilerin kahkaha atmasına neden olan Şen, bununla da kalmayıp imamları ayağa kaldıracak sözler sarf etti. "Beni imam gibi düşünün." diyen Şen, sözlerinin devamında "Ya gömüp dua edersin ya da kaldırırsın." dedi.

DURUŞMA ÇIKIŞINDA VATANDAŞLAR "ŞEREFSİZ, AŞAĞILIK ADAM" DİYE BAĞIRMIŞTI

En son Nizip Ağır Ceza Mahkemesi'nde 6 Şubat depremleri sırasında Gaziantep'te yıkılan ve 51 kişinin can verdiği Furkan Apartmanı davasında savunduğu firari 2 müteahhit Hasan Hüseyin Sever ile Abdullah Devrim Sever için tutuklanmama güvencesi ve kırmızı bültenin kaldırılmasını isteyen Ersan Şen, duruşma çıkışında yakınlarını kaybeden öfkeli kalabalığın "Şerefsiz, aşağılık adam." sözlerine maruz kalmış ve polis kontrolünde adliyeden çıkarılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Selahattin Demirel - 3.Sayfa

Eylem Tok Ersan Şen 3-sayfa Sözler Yaşam Hukuk Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (58)

Omer KARAGOZ:

Herkez kendine yakışanı yapar Fazla söze gerek yok

Yanıtla13550
MAJESTIK:

Birde imam örneği veriyor utanmadan, imamın yaptığı iş mecburiyet seninkisi tercih. Aradaki farkı anlayamayacak kadar olamaz herhalde.

6110
Kn:

adam işini yapıyor. helal olsun. şeytanın avukatı isen ona gore davranırsın. parayı kim verirse onu savunurum diyor. duygu yok profesyonellik var.

2718
Özcan Özcan:

SON 1 YILDIR BU ADAMDAN ÇOK SOĞUMAYA BAŞLADIM

Yanıtla21393
Sefa:

özcan sen dünde pc tin şimdide pc. yıllarda değişse pc kalacaksın emin ol...

18117
Özcan Özcan:

5-6 SENEDİR TANIR,TAKİP EDERİM KENDİSİNİ.BİR SIKINTI GÖRMÜYORDUM AÇIKÇASI.DEMEKKİ İNSANLAR ZAMANLA DEĞİŞİYOR YADA GERÇEK KARAKTERİNİ GÖREBİLECEĞİMİZ OLAYLARI ŞİMDİ YAŞIYORUZ MEMO.

1179
Eriş Ersoy:

İnsan karaktrsiz olursa herşeyi alır

Yanıtla6298
Erdal_19:

Yani avukat sonuçta parayı veren düdüğü çalar

Yanıtla11691
kripto para:

sevdigim bi adamdi malesef kendini kaybetmeye basladi tmm kanun ne derse odur da medya önunde olan birinin birazcikda vicdanli olmasi lazim depremde savundugu taraf simdi bu konusmasi hic iyi degil

Yanıtla9180
Sm57:

Tv lerde millet aç şöyle yönetemiyorsun bir sürü empati yaparak milletin sevgisini kazanmıştı demek ki pahalı avukat olmak için ayak yapmış aranan avukat olmak için konuşmuş demek ki kendi bilir milletin gözünde çok düşürdü kendini

Yanıtla5150
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title