Haberler

Erzincan'da Üniversite Öğrencilerine Terörle Mücadele Bilgilendirme Projesi

Güncelleme:
Abone Ol

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü, yeni kayıt yaptıran üniversite öğrencilerine 'El Ele Güvenli Geleceğe' projesi ile terör örgütlerine karşı bilgilendirme yaptı ve güvenlik konularında rehberlik sağladı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü personeli tarafından üniversite öğrencilerine yönelik "El Ele Güvenli Geleceğe" projesi gerçekleştirildi.

Polis ekipleri, üniversitelerin açılmasıyla birlikte Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'ne yeni kayıt yaptıran ve eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmekte olan öğrencilere yönelik bilgilendirme faaliyetleri düzenledi. Bu kapsamda öğrencilere terör örgütlerinin söz konusu faaliyetlerini önlemek, gençlerin ve ailelerin yeni bir şehre geldikleri ilk andan itibaren kendilerini güvende hissetmelerini sağlamak, öğrencilerin illegal oluşumlar tarafından yanlış yönlendirilmesini engellemek amacıyla bilgilendirme yapan ekipler ardından üniversiteli gençlere broşür dağıttı. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

erzincan Güvenlik 3-sayfa Eğitim Terör Güvenlik 3.Sayfa Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title