Haberler

Bir ailenin ocağı söndü! Silahların çekildiği kız kaçırma kavgasında ölen 5 kişiden 4'ü kardeş

Güncelleme:
Abone Ol

Erzurum'da kız kaçırma meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan iki ailenin kavgasında silahlar çekildi. Kurşunların isabet ettiği 5 kişi hayatını kaybetti. Vefat eden 5 kişiden 4'ünün Güneş Ailesi'nden olduğu öğrenildi.

Erzurum'da kız kaçırma meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan iki aile arasındaki kavgada 5 kişi hayatını kaybetti. Olayın meydana geldiği Köseler Mahallesi'nde jandarma ekipler, giriş çıkışları kapadı. Askeri helikopter destekli başlatılan operasyonda olaya karıştığı belirtilen kaçak iki kişi aranıyor. Öte yandan hayatını kaybeden 5 kişiden 4'ünün Güneş Ailesi'nden olduğu öğrenildi.

Alınan bilgilere göre bugün öğle saatlerinde Erzurum'un Çat ilçesine bağlı Köseler Mahallesi'nde meydana gelen silahlı kavgada geçmişte yaşanan kız kaçırma olayı yüzünden aralarında husumet bulunan Güneş ve Yıldız aileleri arasında yeniden tartışma yaşandı.

BİR AİLENİN OCAĞI SÖNDÜ

Tartışmanın kısa sürede silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine Sıddık Güneş, Hasan Güneş, Baki Güneş, Sinan Güneş ve Sedrettin Yıldız hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden şahıslardan birinin köy korucusu olduğu belirtiliyor.

OLAYA KARIŞTIĞI DÜŞÜNÜLEN 2 ŞÜPHELİ ARANIYOR

Olayın yaşandığı mahallede jandarma ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Köseler Mahallesi 'nde giriş çıkışları jandarma ekipleri tarafından kapatıldı. Askeri helikopter destekli çok sayıda ekip şüpheliler İ.Y. ve B.Y.' yakalanması için operasyon başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

Zaza:

Yine korucu dehşeti , cahil eğitimsiz adamların eline silah verirseniz olacağı budur

Yanıtla3046
Türk:

Haberi doğru oku

20
SABIRLI:

Kardeşim haberi doğru oku öyle konuş buraya gelip hem batiyi savunup hem hiç bilmedigin insanları yargılama neyin ne olduğunu nasıl olduğunu olayı dahi bilmiyorsun boş konuşma ac araştır ondan sonra buraya yaz

00
Lork:

igreniyorum artık bu toplumdan ALLAH belanızı versin lan cahiligin dibine vurdunuz artık ulan kız istedikten sonra size ne oluyor lan sözde ailesiniz bana göre zavallı boş kutu ailesiniz sizin gibilerden kurtulmak lazım artık bu kadar kolay canlara kıymak kolay mı anarşist şerefsizler. . Rahat bırakın artık genç kızları erkekleri 18 yaşını geçmiş bi bireye artık karışamazsınız. !

Yanıtla2450
Yahya:

Ne biliyorsun kızın istediğini.belki kacirmis ve mecbur bırakmışlar

11
Yeter töreniz batsın beyinsizler:

Başka belaya gerek yok cahillik yetiyor.

Yanıtla156
Mehmet:

O memlekete covid-19 gerek yok. Birbirlerini bitiriyorlar.

Yanıtla440
Osman:

Sende kına yak

10
varoşlar:

varoşlar cennetine hoş geldiniz. Bu ülke eğitilemez abi. Bu varoşlarla aynı havayı soluyoruz. Sokakta yan yana filan geliyor. Allah''ım sen bizi koru bu cehaletten. Katillerle aynı ülkede yaşamak istemiyoruz. Katilleri sokağa salmayın hapislerde çürüsünler pls.

Yanıtla1132
messa:

cahillik en buyuk silah . . . .

Yanıtla042
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title