Haberler

Erzurum'da gençlerin doğum günü şakası polisi küplere bindirdi: Siz kafayı mı yediniz?

Güncelleme:
Abone Ol

Erzurum'da bir şahsın direğe bağlanarak darp edildiği ihbarını alan polis ekipleri 112 görevlileri ile olay yerine gittiklerinde konunun şaka olduğunu öğrendi. Gencin iple bağlı olan elleri sağlık görevlileri tarafından kesilerek kurtarıldı. Gençlerin pişkin pişkin gülüşmeleri üzerine polis memuru, "Siz kafayı mı yediniz? Biz önemli bir konu varmış gibi geliyoruz şuraya bak ya ambulans burada, biz buradayız" dedi.

Erzurum'da gençler, doğum günü olan arkadaşlarını direğe bağlayıp şakayla darp etti ve başından aşağı un döküp, yumurta kırdı. Bir şahsın direğe bağlanarak darp edildiği ihbarını alan polis ekipleri 112 görevlileri ile olay yerine gittiklerinde konunun şaka olduğunu öğrendi. Gencin iple bağlı olan elleri sağlık görevlileri tarafından kesilerek kurtarıldı. Gençlerin pişkin pişkin gülüşmeleri üzerine polis memuru, "Biz önemli bir konu varmış gibi geliyoruz şuraya bak ya ambulans burada, biz buradayız" dedi.

Erzurum'da gençlerin doğum günü şakası polisi küplere bindirdi: Siz kafayı mı yediniz?

Olay akşam saatlerinde Yakutiye ilçesinde yaşandı. 112 Acil Çağrı Merkezine gelen ihbarda havalimanı yolu üzerindeki Mehmet Sekmen Bulvarı'nda direğe bir şahsın bağlanıp darp edildiği söylendi. Kısa sürede adrese giden polis ve sağlık ekipleri bir grup gencin şaka maksatlı doğum günü olan arkadaşlarını direğe bağlayıp kutlama yaptıklarını mahalle sakinlerinin olayı gerçek sanarak ihbarda bulunduğunu öğrendi. Öfkelenen polis memuru, 'Gençler, bu nedir? Siz kafayı mı yediniz? Bu tarz şeyler hoş karşılanmaz. Vatandaş böyle bilmez. Biz önemli bir konu varmış gibi geliyoruz şuraya bak ya. Ambulans burada, biz buradayız" diye çıkıştı.

Yaptıklarının doğru olmadığını geç de olsa anlayan gençler ekiplerden özür diledi. Polis ve sağlık ekipleri haber merkezine konunun yanlış anlaşıldığını ve doğum günü kutlamasından ibaret olduğunu anons ederek bölgeden ayrıldı. Gençlerde geldikleri araçlarına binerek gittiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Doğum Günü Erzurum Erzurum 3-sayfa Güncel Toplum Yaşam Polis 3.Sayfa Toplum Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

serdar topaç:

Bi güzel dovseydiniz iyi bir doğum günü hediyesi olur ve hiç unutulmaz bir anısı olurdu

Yanıtla4575
Sm57:

Siz de onlara unutamayacağı bir şaka yapsaydınız ya

Yanıtla1377
Discus:

Cezai ve hukuksal işlem başlatın.

Yanıtla5217
kılıçarslan yüksel:

Oraya gelen polis ve diğer devlet calusanlarinin sigorta dahil yevmiye yol ücreti ni bu gençlerden alicaksiniz aslında asıl haber o zaman olurdu

Yanıtla2198
Mustafa Barutçu:

Övünün Z kuşağıyla...

Yanıtla8135
Kenan Tepretoğlu:

sizin yapacağınız şakayı sevsinler, polisi gereksiz meşgul ve yanlış ihbardan ceza keseydiniz bari ekip otosunun mazot masrafı çıkardı :)

Yanıtla2133
mekanci1 genc:

Suc sizde neden ceza kesmediniz niye bir vedel ödemediler nasik bi iştir bu

Yanıtla396
ibrahim eren:

Ahh eski polis amirleri olacaktı ki hayatı boyunca anlatacağı bir doğum günü hikayesi olsun

Yanıtla194
HALİS ER:

Polisi ve ambulansı meşgul etmekten 50.000 TL para cezası ile bakalım yapacaklar mı

Yanıtla269
akif köfteci:

Sosyal medya hepimizi yedi

Yanıtla052
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title