Haberler

Erzurum Havalimanı'nda Bomba İhbarı: Yolcular Seferlerin İptal Edilmesine Tepki Gösterdi

Güncelleme:
Abone Ol

Hindistan'dan Almanya'ya giden bir uçakta bomba ihbarı üzerine Erzurum Havalimanı'na acil iniş yapılması sonucu seferler durduruldu. Yolcular, seferlerin iptal edilmesine tepki gösterdi.

Erzurum'da hava limanında yolcular ortada kaldı

Hindistan uçağında aramalar devam ederken seferlerin iptal edilmesi yolcuların tepkisine neden oldu

ERZURUM - Hindistan'dan Almanya'ya havalanan uçakta bomba olduğu ihbarı üzerine uçağın, Erzurum Havalimanı'na acil iniş yapmasının ardından Erzurum havalimanındaki tüm seferler durduruldu. Acil durumun ilan edildiği Erzurum havalimanında İstanbul ve Ankara'ya gitmek için havalimanına gelen yolcular duruma tepki gösterdi.

Mumbai'den Almanya'nın Frankfurt kentine giden Vistara Hava Yolları'na ait yolcu uçağında bomba ihbarı yapılınca uçak, Erzurum'a acil iniş yaptı. Ekipler uçakta arama yapmaya devam ederken hava sahasının kapatılması Erzurum'daki yolcuları da olumsuz etkiledi. İstanbul ve Ankara'ya gitmek için havalimanına gelen yolcular seferlerin yapılamayacağını öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı.

Bazı yolcular beklemeye devam ederken bazı yolcular ev ve otellerine geri döndüler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Erzurum Havalimanı Hindistan Güvenlik Erzurum Almanya 3-sayfa Ulaşım Güncel Dünya Ulaşım Güvenlik 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title