Haberler

Mahalleliden tacizciye dayak! Suratını tanınmaz hale getirdiler

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da genç bir kızı önce takip eden daha sonra ise taciz ettiği öne sürülen şüpheli vatandaşlar tarafından feci şekilde dövüldü. Tekme ve yumrukların hedefi olan şüpheli daha sonra ise polise teslim edildi. O anlarda cep telefonu kameraları kayıttaydı.

İstanbul Esenler'de 22 yaşındaki genç kızı taciz ettiği iddia edilen şüpheli, mahalleli tarafından tekme tokat dövüldü. Polisin olaya müdahalesi ile gözaltına alınan şüpheli, adli makamlara sevk edildi.

ÖNCE TAKİP SONRA TACİZ

Olay, 25 Temmuz'da saat 20.40 sıralarında Esenler Namık Kemal Mahallesi'ndeki bir parkta meydana geldi. İddiaya göre, M.N.T. (26) isimli şüpheli, 22 yaşındaki G.C.'yi bir süre takip etti.

Israrlı takibine devam eden şüpheli, daha sonra genç kızın üzerine yürüyünce olaya mahalleli müdahale etti. Taciz iddialarını duyan vatandaşlar şüpheliyi tekme tokat dövdü.

Yaşanan arbede sırasında ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisin olaya müdahalesi ile şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin polis merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu İstanbul Esenler 3-sayfa Güncel 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Cabbar aga:

Yine bir Suriyeli ama basın medya Suriyeli diyemiyor

Yanıtla26170
Halit:

yakancı başkasının gölgesine bile bakamıyorlar

914
Kurt Savaş:

ellerinize sağlık

Yanıtla7162
Güven önemlş:

kurt kardeş biri bir erkek akrabana iftira atabilir, bi yanlış anlaşılma olabilir. böyle şeyleri alkışlamayın. ya iftira olsa,

214
Güven önemlş:

bu tehlikeli, linç kültürü yanlış. taciz deyip insanı dövdürtebilir, öldürtebilirler

Yanıtla13118
Marko Apostolidis:

bir kadına dürüst selam vermek bile kadın isterse taciz diye yaygara yapıyor... bir kiracıdan yaptığı zararın parasını istedik, kiracı dedi "bir daha istersen polise taciz etti diyeceğim"... gerçekten her taciz iddiası hakimi?

Yanıtla12110
XYZ:

Öldüremediniz mi?

Yanıtla3913
YalancıSavar:

Gene de dikkatli olmak laızm. Bazen kadınlar bu durumu tehdit olarak kullanıyor.

03
Ibrahim Yarbey:

Kadinin ifadesi esastir uygulamasi bence yanlis. Her türlü istismara açik bir uygulama. Evi yikip döken avukat Ankaraya hakim olmus. Zarari ziyani karsilamasini isteyen yakinima bir daha isterseniz nufuzumu kullanir sizi ( uzak yakin zerre alakasi olmadigini bildigi halde) fetoden iceri attiririm en az 6 ay yatarsinkz diye tehdit etmis. . Kendisi ödemis zarar ziyani..

Yanıtla320
uCube :

Elleriniz dert görmesin gençler. Böyle durumda acımayın. ;))

Yanıtla81
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title