Haberler

Esenyurt'ta Kafede Kavga Çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Esenyurt'ta bir kafede henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavga sırasında iki grup birbirine sopalar ve sandalyelerle saldırdı. Kavga anları çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Esenyurt'ta bir kafede henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Sopa ve sandalyelerle birbirine giren iki grup güçlükle yatıştırıldı. Kavga nedeniyle ortalık savaş alanına dönerken o anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu ile görüntülendi.

Kavga, dün akşam saatlerinde Esenyurt ilçesi Doğan Araslı Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerindeki bir kafede henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Çevredeki vatandaşlar, kafeteryadaki sandalyelerle ve sopalarla birbirine giren grubu güçlükle yatıştırdı. Sandalye ve sopaların havada uçtuğu kavgada bir kişinin hafif yaralandığı öğrenildi. Yaşanan o anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde, iki grubun kafe içerisinde sandalye ve sopalarla birbirine saldırdığı anlar yer aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Güvenlik Esenyurt 3-sayfa Olaylar Güncel Kavga Olaylar Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title