Haberler

Site bahçesinde oturan kadınları alkol aldıkları gerekçesiyle döven 2 kişi tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, yaşadıkları sitenin bahçesinde oturan bir grup kadın, alkol aldıkları sebebiyle 3 erkek tarafından tekme tokat dövüldü. Gözaltına alınan zanlılardan 2'si tutuklanırken 1'i serbest bırakıldı. Yaşanan tartışma, cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Esenyurt'ta dün akşam saatlerinde bir sitede yaşanan olayda, Ayşe T., misafirliğe geldiği teyzesi ile beraber sitenin kamelyasında içki içmek istedi. Bu sırada bira içtiğini gören diğer site sakinleri Zeki A., Cihan A. ve Emrah A. tepki gösterdi.

3 ERKEK, İÇKİ İÇEN KADINLARI DARBETTİ

Kamelyaya gelen 3 erkek, iddiaya göre kadınları darp etti. Aldıkları darbeler sonucu Ayşe T. ve yanındakiler yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralananlar ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

3 KİŞİDEN 2'Sİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan zanlılar Zeki A., Cihan A. ve Emrah A.2, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Zeki ve Cihan A. tutuklanırken, Emrah A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul Esenyurt Hassas İçerik 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

mahmut kemal :

Bunlara kadın demek kadınlara hakarettir.

Yanıtla225
Nilgün GÜLBENLİ:

BENCE SEN VE YUKARDA HABERE KONU OLAN SALDIRGAN NE OLDUĞU BELİRSİZLERE ERKEK DEMEK ERKEKLİĞE HAKARETTİR. YADA SİZİN ERKEKLİĞİNİZ BU KADARDIR. ORDA 3 KADIN DEĞİLDE 3 ERKEK OLSAYDIDA AĞIZLARINI AÇABİLSELERDİ. BETER OLSUNLAR İNŞALLAH

28
Nur Demiray:

Kimseye beddua etmeye hakkınız yok.açık alan orası.pek çok ülkede yasak ve de.bu memlektte bar var klüp var içene kimse karışmıyor çoluk çocuk var o sitede.

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title