Haberler

Eşi tarafından diri diri yakılan Güllü Yılmaz'ın kızının ifadesi ortaya çıktı: Annem bir anda alev topuna döndü

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da tartıştığı kocası tarafından, kızlarının gözleri önünde diri diri yakılan Güllü Yılmaz davasında, 12 yaşındaki kızın ifadesi ortaya çıktı. Küçük kız, "Benzin bidonunun kapağını açıp annemin ve benim üzerime döktü. Elinde çakmak vardı, annem de elinden almaya çalışıyordu. Babam çakmağı ateşleyince annem alev topuna döndü" dedi.

Diyarbakır Ergani'de, geçen yıl tartıştığı eşini benzin döküp yakarak öldüren Can Yılmaz'ın yargılanmasına Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

Tutuklu sanık, üç çocuk annesi eşi Güllü Yılmaz'ın, işyerinin servis aracının ön koltuğuna oturduğu için kıskançlık krizine girdiğini ve tartıştıklarını belirterek, "'Benden ne istiyorsun, yeter kendimi arabanın önüne atacağım' dedi. 'Madem ölmek istiyorsun birlikte ölelim' deyip, benzini evin ortasına döktüm. Eşimin üzerine sıçradı. Elimde çakmak nasıl alev aldı bilmiyorum. Güllü aşağı indi. Yoldan geçenler onu söndürmeye çalışıyordu" şeklinde konuştu.

"ANNEM ALEV TOPUNA DÖNDÜ"

Çiftin 12 yaşındaki kızları D.Y. ise mağdur tanık olarak verdiği ifadede şunlar söyledi:

"Babam, annemi 'Servis aracının ön koltuğuna neden oturdun' diye tokatlayıp yumrukladı. Benzin bidonunun kapağını açıp annemin ve benim üzerime döktü. Elinde çakmak vardı, annem de elinden almaya çalışıyordu. Babam çakmağı ateşleyince annem alev topuna döndü. Benim de kolum yandı. Söndürmek için banyoya gittim. Geri döndüğümde annemi odada göremedim. Balkona çıkıp aşağı baktığımda sokağın ortasında yatıyordu. Yoldan geçenler annemi söndürmeye çalışıyordu. Annemin pencereden atladığını anladım".

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Dilek Yılmaz'ın sağ dirsek, omuz, sağ meme ve sol kalçasının yandığı da Adli Tıp Kurumu raporuyla tespit edildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Diyarbakır Güllü Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

Beyaz Adam:

Kadının nerde ne iş yaptığını bile bilmez, ama servisin ön koltuğuna oturdu diye kadını yakıyor. Çalıştırırken kıskanma, parasını alırken kıskanma, servisin önünde oturdu diye kıskan ve yak. İnsan olamayandan müslüman da olmaz: Müslüman dediğin, elini yıkadığı lavaboda önce lavaboyu kontrol eder, karınca falan varsa ölmesin diye alır lavabodan sonra elini yıkar. İslamiyet canlılar noktasında bu kadar hassastır. Bu yaratıklar ne insan olabilir, ne de müslüman. Asın gitsin o. çocuğunu.

Yanıtla039
Vatandas:

Allah Rahmet Eylesin.. Bu olayin evelliyatini arastirip sorgulamak lazim..Adam neden boyle bir sey yapsin ? Kadinin hal ve hareketleri, davranislari kocasina ters gelmis olabilir mi ? Daha onceleri uyarmis olabilir mi ? Daha onceden kocasi uyarmissa, kadin haala devam etmis olabilir mi ? Kadinlar, mutahasip kocalarina ragmen ozgurluklerinin farkina sonradan varip, rahat hareket etmeye calisirken cesaret aldiklari kisi ve gorselleri sorgulamak gerekmez mi ?

Yanıtla315
A.D:

Ne diyorsun sen be !!!! adama hak vericen nerdeyse !!! boşansın !! üzerine benzin döküp yakması mı lazım ? boşansın gitsin ama yoooookkkkk namusu kirlenir böyle namuzsuzların boşanırsa öldürmesi şart o yüzden !!!

411
Güllü:

Karisi söz dinlemedi diye yakmasimi lazim .bu nasil düsünce ? Anlamak mümkün deyil

18
Asi:

Bu nasıl bir tavır? İyi o zaman her aykırı davranış yapan kadınları öldürelim. Kim den alıyorsunuz bu iğrenç katı katil zihniyetini? Birde öldürüp namus temizledik diyip dinimize yüklemeye kalkıyorsunuz. Bu kişi hanımını çalışıyormuş acaba o para onun mu? Niye alıyorsunuz kadın çalışırsa para onundur öyle hayat müşterektir edebiyatı yapmaya gerek yok. Katilik hiçbir bahane ile örtülemez.

01
Muhafazakâr:

Mutaassıp koca da atletle resim çektirmiş.Eskiden yazma,yemeni bağlayan annelerimiz kaşını maaşını almayacak kadar mutassıptı.

00
AKREP:

Soran arkadaşa cevabım şudur. Kul haklarında tövbe etmek yetmez kıyamet günü ölen ve öldüren arasında kısas yapılacak öldüren haksız yere öldürmüşse bütün insanları öldürmüş gibi hesaba çekilecek. Kul hakları dışında bütün günahları Yüce ALLAH isterse affeder.

Yanıtla121
ASLI:

BÖYLELERİNE İDAM ŞARTTTTTTTTTT

Yanıtla116
oflu Hoca:

bu ülkede her pislik var ama idam yok, idam gelsin

Yanıtla115
erzrmlu:

şiddet gösterenleri sallandırmak lazım

Yanıtla214
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title