Haberler

Eşine "Seni çok yalnız bıraktım, beni affet" mesajı atan polis memuru, evinde ölü bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da polis memuru eşinden "Seni çok yalnız bıraktım, evdeyim, anahtarı doğal gaz sayacının üstüne koydum, yalnız sen gel" yazlı bir mesaj alan kadın, panikleyerek bir arkadaşından eve gidip eşini kontrol etmesini istedi. Eve giden arkadaş, polis memurunun kanlar içindeki cansız bedeniyle karşılaştı. Merhumun intihar ettiği düşünülüyor.

Talihsiz olay, sabah saatlerinde, merkez Çukurova ilçesine bağlı Yüzüncü Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. Polis memuru Murat A., evde bulunduğu sırada, kısa süre önce evlendiği ve İstanbul'da bulunan eşinin cep telefonuna 'Seni çok yalnız bıraktım. Ben evdeyim, anahtarı da doğal gaz sayacının üzerine bırakıyorum. Yalnız sen gel' yazılı mesajı attı.

KANLAR İÇİNDE BULDU

Murat A.'yı arayan eşi, ulaşamayınca telaşlanarak, Adana'daki yakın arkadaşına durumu anlatıp, eve giderek kocasını kontrol etmesini istedi. Kadının arkadaşı, doğal gaz sayacının üstündeki anahtarı alıp, eve girdiğinde Murat A.'yı kanlar içinde hareketsiz yatarken buldu.

Eşine 'Seni çok yalnız bıraktım, beni affet' yazılı polis memuru, evinde ölü bulundu

İNTİHAR ETTİĞİ İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde, Murat A.'nın karnından silahla vurulma sonucu öldüğünü belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin ilk incelemesinin ardından Murat A.'nın cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Soruşturma başlatılırken, Murat A.'nın intihar ettiği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yüzüncü yıl Mahallesi İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

SADETTİN:

sayın içişleri bakınımız polisleri çalışma saati çok çok fazla lütfen bir el atın özellikle istanbul bayrampaşa çevik kuvvet lütfen durum çok ciddi

Yanıtla2979
Gerçekler:

polisin elinden silah alınmalı mesai dışında karkolda dolaplara bırakıp eve gıtmelıler(tehlıkelı bolgeler hariç) bu syaede intıhar oranıda kaza oranıda zaalır

Yanıtla4640
Gereksız:

Mal niye ıntahar vakası oluyor ilk ince o arastırılmalı

00
Nilüfer Ç:

Polisimizin çalışma şartlarına bakın. Her insanın bir dayanma sınırı var. Salgında, uygulama yasaklar için en çok çalışan onlar. Üstüne ek görevler, söz anlamaz vatandaşlar. Birde 12-24 sisteminde ısrar eden müdür komserler var tabi. Hem de Sayın Bakanın Emrine Rağmen. Bir gün gece bir gün gündüz nöbeti. Hep uykusuz hep yorgun. Bu da sonuç bir yerden sonra dayanamazsın. Bir duygusal boşalmada kurtuluşu ölümde görürsün. Çok yazık olmuş Çok. . . .

Yanıtla1855
Burak:

Sen gel ozel sektoru gor.sartlar ayni maas asgari ucret.polisimiz diyen toplum milletimiz diyemiyor.kamunun cslisma saatleriyle oynaniyor ozel sektorde degisim yok.haber uzucu ama polisligi onemsiz insan sonucta.meslek ayirimi ahirette yok.mekani cennet olsun.

00
suriyeliler bmw''lere biniyor:

Millet intihar ediyor intiharrr

Yanıtla1456
temel:

devletin kurşununa yazık

Yanıtla5710
Isimden belli:

Sende beyin yok

02
tef:

Adanaya bak istanbul gibi betona yıpğmışlar

Yanıtla421
burusli:

adana nufus bes mılyon gectı acıl onlem alınmalı

Yanıtla815
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title