Haberler

Kocaeli'de eski eş dehşet saçtı: 1 ölü, 2 yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Kocaeli'de eski eşi tarafından evinde vurulan kadın hayatını kaybetti. Annesinin vurulduğunu gören oğlu da babasına ateş etti, baba da oğlunu vurarak yaraladı.

Kocaeli'de bir kişi boşandığı eşini silahla vurdu. Annesinin vurulduğunu gören şahıs babasına ateş ederken baba da karşılık verdi. Olayda kadın hayatını kaybederken, baba ile oğlu yaralandı.

Kocaeli'de eski eş dehşet saçtı: 1 ölü, 2 yaralı

ESKİ EŞİNİ EVİNDE VURDU

Olay, Yeni Mahalle Kazımkarabekir Caddesi'nde bulunan evde meydana geldi. İddiaya göre M.Y., eski eşi Sözen Tutci'nin evine gelerek kendisine ateş etti.

Kocaeli'de eski eş dehşet saçtı: 1 ölü, 2 yaralı

BABA İLE OĞUL BİRBİRLERİNE ATEŞ ETTİ

Kurşunların hedefi olan kadın kanlar içinde yerde kalırken annesini o halde gören V.Y., silahı alarak babası M.Y'ye ateş etti. M.Y'de oğluna ateş ederken, 2'si de vurularak yaralandı.

Kocaeli'de eski eş dehşet saçtı: 1 ölü, 2 yaralı

ANNE HAYATINI KAYBETTİ

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan baba ve oğlu hastaneye kaldırdı. Sözen Tutci'nin yapılan kontrollerinde ise hayatını kaybettiğini belirledi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kocaeli'de eski eş dehşet saçtı: 1 ölü, 2 yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Politika Kocaeli 3-sayfa Olaylar Güncel Baba Olaylar 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Herkes Uyarmışdı Bizi Ancak Kulak Asmamışdık:

Silahlar yasaklanmalı .. Araçlar yasaklanmalı. Döviz yasaklanmalı. Bıçaklar yasaklanmalı. Futbol yasaklanmalı. OHAL ilan edilmeli çünkü hem ukrayna hemde lübnan ve filistinde de savaşlar var. Etraf VAHİM. OHAL şart. Araç kazaları can alıyor. Silahlar can alıyor.

Yanıtla5428
bilinmez durum:

senin yaşaman yasaklanmalı, araç olmasa medeniyet buraya gelemez

225
Billy gates:

AMPPULLAMINASIYONIZM ETKİSİ

53
Murat Korkmaz:

hahahahahahahahaa

10
Mustafa Turk:

KİMİN EVİNİ SORUYOSUN BOSBOS KONUSUYOSUN

10
bülent iyigün:

tam bir aile faciası içim parçalandı olan çocuklara oldu ölmeden öldü çocuklar RABBİM yardımcıları olsun ne olur artık caydırıcı ağır cezalar gelsin artık..

Yanıtla347
1gerceklerinsesi:

Silah çıktı mertlik gerçekten de bozuldu

Yanıtla336
Erdal_19:

aşçı uşak bahçivan hikayesine dönmüş yine

Yanıtla114
Evren Erol:

Herkesin belinde silah var nasıl bir ülke olduk bzi

Yanıtla212
Marko Apostolidis:

eline silah alan, arabasında silah bulunan, kullansın kullanmasın doğru dar ağacına, duruşmaya gerek yok çünkü kendiside duruşma yapmadan öldürmeye razı....

Yanıtla06
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title