Haberler

Cezaevi firarisiyle yakalanan Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Aşık serbest bırakıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Eski Milli futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Aşık, Düzce'de yapılan yol kontrolü sırasında cezaevi firarisi bir kişi ile yakalanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece serbest kaldı.

Eski Milli futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Aşık, Düzce'de yapılan yol kontrolü sırasında cezaevi firarisi bir kişi ile yakalandı. Gözaltına alınan Yağmur Aşık sorgusu sonrası serbest bırakılırken, firari şahıs cezaevine gönderildi.

JANDARMA DURDURMAK İSTEYİNCE KAÇMAYA ÇALIŞTILAR

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Gölormanı Köyü'nde yaptığı uygulama sırasında lüks bir aracın jandarma ekiplerini görünce kaçmaya başladı. Aracın sürücüsü olan şahıs kendisini durdurmak isteyen jandarma ekiplerinin üzerine aracını sürerek jandarma astsubaya çarptı ve yaralanmasına neden oldu. Ardından ise jandarma ekipleri aracı takibe alarak Cumayeri sapağı mevkiinde yakaladı.

YAĞMUR AŞIK SERBEST BIRAKILDI

Yakalanan şahıslardan birisinin cezaevi firari E.S. diğerinin ise eski futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Aşık olduğu anlaşılmış ve kişiler Düzce Adliyesi'ne çıkartıldı. Yapılan sorgunun ardından Yağmur Aşık serbest kalırken, cezaevi firarisi E.S. tutuklanarak Çilimli Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yağmur Aşık Emre Aşık Düzce Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

bu kadın:

emre aşık bu kadından kurtuldugü icin 10 kurban kesse azdır bu kadın tam bir bela para avcısı

Yanıtla019
Dehr:

hasta ruhlu kadın acizlik bu olsa gerek.

Yanıtla018
KİM KARDASHİAN:

Bir kadın bu kadar apaçi ruhlu olabilir mi?

Yanıtla018
1234:

REZİL

Yanıtla016
TUĞÇE KAZ:

Fitnolcular nerde gereksiz kadın var onlarla evleniyor sonra bin pişman boşanıyor. Vurmayın kafanızla topa beyin sallanoyor karar kısmısına zarar gelitor sanırsam.

Yanıtla014
DJ BORİS BREJCHA:

NİYE AYNI SOY ADI TAŞIYOR AŞIK ????????

Yanıtla09
xx:

iyide ayrilmislar emreyle ne alakasi var ki emreyi on pilana yazdiniz kendinizi emrenin yerine korsaniz sanirim anlarsiniz

Yanıtla06
ld:

nerden nerelere battıkca batıyor bu kadın

Yanıtla14
Roki:

UCUZLUK

Yanıtla05
fadik:

Bu kadın koronadan daha tehlikeli.

Yanıtla04
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title