Haberler

Eskişehir'de Boş Arazide Yangın Paniğe Neden Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Eskişehir kent merkezindeki boş bir arazide çıkan yangın, çevredeki yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü. Yangın, alışveriş merkezinin yakınında meydana geldi ve dumanlar paniğe yol açtı.

Eskişehir kent merkezinde boş bir arazide çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevler yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Eskibağlar Mahallesi Fabrikalar Sokak yanında bulunan boş arazide yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, ağaç ve reklam panolarına sıçradı. Kentin en işlek alışveriş merkezlerinin yakınında meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Ortalığı kaplayan duman vatandaşlara zor anlar yaşatırken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Alevler yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülüp, soğutma çalışması başlatıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Acil Durum Alışveriş Güvenlik 3-sayfa İtfaiye Çevre Yaşam İtfaiye Çevre Güvenlik Acil Durum Yerel Haberler 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title