Haberler

Yavru köpeğe defalarca vurarak öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'da alkollü olduğu iddia edilen bir kadın, evindeki yavru köpeği defalarca kafasına vurup döverek öldürdü. Görüntülerde can çekişen zavallı köpeğin sesi duyuldu. Sosyal medyada yayılan görüntülere vatandaşlardan tepki yağdı.

Bursa'da bir kadın evinde baktığı yavru köpeği döverek öldürdü. Sosyal medyada yayınlanan görüntülere vatandaşlar sert tepki gösterdi.

YAVRU KÖPEĞİ DÖVEREK ÖLDÜRDÜ

Bursa'da kan donduran bir olay yaşandı. Ebru Derin Ceylan isimli bir kadın, evinde beslediği yavru bir köpeğe şiddet uyguladı. Alkollü olduğu iddia edilen Ceylan, kucağındaki köpeği kafasına defalarca vurarak öldürdü.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYAYA DÜŞTÜ

O anlar sosyal medyada infial etkisi yarattı. Sosyal medya kullanıcıları yaptıkları çağrıda Ceylan'ın tutuklanmasını istedi.

Kaynak: Haberler.com / Turan Yiğittekin - 3.Sayfa

Hayvan Hakları Sosyal Medya 3-sayfa Yaşam Bursa Medya Hayvan Hakları Bursa 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

Caner Alp:

Alçak kadın sorsan hayvan severim evimde hayvan besliyorum der.

Yanıtla12815
Serdar Torlak:

Sosyal medya kullanıyorsa bakılsın kesin hayvan severdir

Yanıtla30538
Nefi null:

Bir köpeğin "Dostluğu Bir dostun" Köpekliğinden iyidir . .

Yanıtla12441
Altan Kaya:

İnsanlık iyiden iyiye bitmiştir

Yanıtla13428
Zafer Tanrıkulu:

İnşallah bu yazdığım suç sayılmaz eğer suç ise bunu bilmiyorumdur özür dilerim ama normal bir hayvana bırak yavru bir hayvana eziyet ederek öldürmenin cezası en az beş yıldan başlamalı ve ceza da indirime gidilmemeli veya parmaklarını kollarını kırıp bırakacaksın umarım bu yazdıkların suç değildir ve kimseye bunu önermiyorum tavsiye etmiyorum sadece içimden geçeni söyledim

Yanıtla16343
Berke Dagdeviren:

yav tamam korkma tutuklamazlar . Korkacaksan yazma .

02
bekir yapici:

hep avrupa diyoruz ama ben 50 yili askin bir süredir almanyada yasiyorum, böyle bir durumda hapis cezasi gelmiyebilir ancak bizdeki gibi sadece ifadeyle veya sirf para cezasinlada gecistirmezler, baska canlilara zarar verme riski varmi sisofrenmi diyerek psikiyatri hastahenesine yatirirlar orasida hapihane gibidir kolaycada serbest kalmaz islah ederler.

01
Fatih Erdem:

Masum savunmasız küçücük bir canlıya bunu yapan biri toplum için bir tehdittir

Yanıtla7329
Kadir Tokay:

Upsoro ugucoc

Yanıtla14234
Barbaros TEZALİ:

ikinci kelime fazladan olmuş kardeşim

01
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title