Haberler

Evinin içerisinde ışıklandırma yöntemi ile uyuşturucu madde yetiştiren kişi, gözaltına alındı

Güncelleme:
Abone Ol

Manisa'da evinin içerisinde ışıklandırma yöntemi ile pet bardak ve saksılar içerisinde kenevir ve skunk gibi uyuşturucu madde üretimi yapan bir kişi, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Manisa'da evinin içerisinde ışıklandırma yöntemi ile pet bardak ve saksılar içerisinde kenevir ve Skunk bitkisi yetiştiren bir kişi, jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında istihbarat çalışmalarını aralıksız yürüten Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akhisar ilçesine bağlı Zeytinliova Mahallesinde bir eve operasyon düzenlendi.

PET BARDAKTA UYUŞTURUCU ÜRETİMİ

Y.G. (26) isimli şahsın evinin iç kısmında ışıklandırma yöntemi ile uyuşturucu madde ürettiği duyumunu alan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri, Manisa İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Köpek Timinin de desteğiyle düzenlediği operasyonda; saksı içerisinde (35) kök Skunk bitkisi, yaklaşık (750) gram kubar esrar, (750) gram kenevir tohumu, (13) tane Skunk bitkisi tohumu ile bitkileri yetiştirmede kullanılan (7) adet ışıklandırma cihazı, (4) adet ısıtma fanı, (2) adet zamanlayıcı, (1) adet termometre, (1) adet iklimlendirme cihazı, bitkileri büyütmede kullanılan kimyasal maddeler ele geçirildi.

Ev sahibi Y.G. "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretinden" gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kenevir Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Hamza:

yazdîm ya Bizim millet Gamnazlamayı cok sever: Hasan çalışmîş bir şeyler yapmış , Hüseyin yatmış bir şey yapamamış. Hüseyin demez ki bende çalışayîm bendede olsun! Hüseyin der :" Bende yok Hasabdasa olmasîn. Iste bizim millet

Yanıtla310
Hamza:

kesin Gammaza gelmiştir herif! Bizim millet Gammazlamayı ÇOOOOK sever, Gammazlamazsa uyuyamaz

Yanıtla39
Çarşambalı:

Yok öyle dünya buna gammaz denmez devlet suç diyorsa suçtur yapmasın kardeşim iyi yapmış kim yaptıysa

00
bir dost:

adam test kağıdına ot koymuş. Belli ki okuya okuya bir yere gelememiş sonra içeyim bari demiş.

Yanıtla48
Hocam:

Elektirik faturasi yuksek gelmistir ondanda buluyorlar artik :)

Yanıtla00
Güz:

Soru sanatla ilgili edebiyat filan mı okuyor,üniversiteye mi hazırlanıyor.O soruyu bilirdim ben ya kağıt düzgün olsaydı.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title