Haberler

Sözleneceği gün kuaförde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Elazığ'da akşama yapılacak söz törenine hazırlanmak için kuaföre giden 29 yaşındaki Tuğçe, kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan talihsiz kız, en mutlu gününde hayatını kaybetti.

Elazığ'da 29 yaşındaki bir kız, kendisini istemeye gelecekleri günde gittiği kuaförde kalp krizi geçirdi. Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırılan talihsiz kız, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Evliliğe giden ilk adımda kalp krizi geçiren genç kız hayatını kaybetti

KUAFÖRDE ANİDEN RAHATSIZLANDI

Sürsürü Mahallesi'nde bir kuaför ve makyaj salonunda akşama sözü olan 29 yaşında Tuğçe A., gittiği kuaför salonunda aniden rahatsızlandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç kadının kalp krizi geçirdiği belirlendi.

Evliliğe giden ilk adımda kalp krizi geçiren genç kız hayatını kaybetti

Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Tuğçe A., burada yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti. Yapılan otopsi sonucunda genç kadının, kalp krizinden hayatını kaybettiği belirlendi. Olayı duyarak hastaneye giden Tuğçe A.'nın akrabaları ve damat tarafı yasa boğuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kalp Krizi 3-sayfa Sağlık Güncel Kuaför Elazığ 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

VEFA:

Corona aşılarından dolayı birçok insanda kalp ve damar sağlığı üzerinde çok olumsuz yan etkileri oluştu. Kardiyologlarda baya bir hasta yoğunluğu var. Kalp krizi vakaları genç yaşlara kadar indi. Kalp krizi bir anda götürüyor. Mutlaka kontrollerinizi yaptırın,..

Yanıtla40330
Raşid POLAT:

sen her haberin altına bos bos yorum yapmaktan sıkılmadnmı ya

18652
Raşid POLAT:

siyaset yapacagina bir başsağlığı dile...

10745
VEFA:

@Raşid Gerçekler acıdır, her insan kaldıramaz. Bu daha başlangıç, beni izlemeye, okumaya, aramaya devam et!...

2659
Raşid POLAT:

Corona'dan önce kalp krizinden ölen genc yokmuydu. Delinin biri bi kuyuya tas atiyo arkasindan... Seni niye arayim seni belediye arasın...

288
Raşid POLAT:

bi baş sagligi felan dile agzindan hayirli seyler dile. her haberi hükumete öyle yada boyle bagliyosun

288
Yasef Behar:

Çok haklısın. Yazık çokta genç. Bır gün bu aşıları bıze zorla yaptıranlar cezalandırılmalı

527
Güven önemlş:

ürünlerde katkı maddesi, bin türlü hile ve ne olduğu belirsiz yağlar. bırakın koronsyı doğal beslenmeye dönün, lokantalar denetlensin, yağarı denetlensin

222
isa yatar:

Arkadaşlar Allah Resulü nü dinleyelim bizim iyiliğimizi ister Dünya ile benim ne alâkam var. Ben, dünyada bir ağaç altında gölgelenip de bırakıp giden bir yolcu gibiyim." buyurmaktadır (Tirmizî, Zühd 44 )

Yanıtla15138
Bülent Türkmen:

Aşılar aşılar kaç kere söyledik. Allah herkesin yardımcısı olsun

Yanıtla19119
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title