Haberler

Öldürülen Minik Eylül'ün Babasından Yürek Yakan Paylaşım: Ciğer Yarası!

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da kaybolduktan 7 gün sonra cesedi toprağa gömülü bulunan Minik Eylül'ün babası 24 gün sonra yaptığı paylaşımla yürekleri bir kez daha yaktı.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra cinayete kurban gittiği ortaya çıkan ve cansız bedeni toprağa gömülü olarak bulunan Eylül Yağlıkara'nın babası İbrahim Yağlıkara, sosyal medya hesabından kızıyla birlikte çektirdiği fotoğrafı 'Ciğer yarası' başlığında paylaştı. Baba Yağlıkara, "Evimizi şuan Bursa'dan Polatlı'ya taşıyoruz. Kızım bunu çok istiyordu ama yavruma nasip olmadı" dedi.

KAYBOLAN KIZIN 7 GÜN SONRA CESEDİ BULUNMUŞTU

Ankara'nın Polatlı ilçesinde bulunan Uzunbeyli Mahallesinde 22 Haziran Cuma günü arkadaşlarıyla oyun oynamak için dışarı çıkan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'dan bir daha haber alınamamış ve minik Eylül'ün cansız bedeni 7 gün sonra Uzunbeyli Mahallesi'nin yakınlarında bulunan bir tarladaki elektrik direğinin altında toprağa gömülü halde bulunmuştu.

BABA, 24 GÜN SONRA "CİĞER YARASI" DİYE PAYLAŞIM YAPTI

Bir türlü acısı dinmeyen baba İbrahim Yağlıkara, aradan geçen 24 günden sonra ilk kez paylaşımda bulundu. Baba Yağlıkara, minik Eylül ile 3 yaşındayken çektirdikleri fotoğrafı 'ciğer yarası' başlığında paylaştı.

KATİL ZANLISI İLE İLGİLİ BİR GELİŞME OLMADIĞINI BELİRTTİ

Baba Yağlıkara, "O fotoğrafı çektirdiğimizde kızım 3 yaşındaydı. O zamandan beri Polatlı'ya taşınmak istiyordu. Bizde bugün evi taşıyoruz. Şuan Bursa'dan evi yükledik ve Polatlı'ya taşıyoruz. Keşke kızıma da nasip olsaydı" ifadelerini kullandı. Öte yandan baba, kızını öldürmekle suçlanan şahsın hala tutuklu bulunduğunu ve henüz bir gelişme olmadığını belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

CENGİZHAN:

BU ATEŞ YALNIZ DÜŞTÜĞÜ YERLE BİRLİKTE . . . HEPİMİZİN İÇİNİ YAKTI BİR İNSAN OLARAK . . . . ALLAH BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN BUNU YAPANLARIN

Yanıtla021
BARTINLI:

Allahım yanına bırakma hergün kabus görsünler acı çeksinler yaşamasınlar bu masuma kıyan caniler

Yanıtla019
Yesim Yildirim:

Nasil Kahroluyorum Anlatamam.Pislik yaa Sabiyi Masumu Öldürdün Ne Geçti Eline Ne Kazandin ? Dunyalari da Verselerdi Bir Cocugun Gülüşünü Katletmek Nereye Sigar Hangi Dine Dinsizliğe Vicdana Sığar ! Cocuklara Kıymayın Yeter Artik Vahsetinize Doymadınız mi Daha Reziller

Yanıtla016
göktuğ:

Evlat acısı acıların en büyüğü. . . Allah ailesine ve yakınlarına sabırlar versin

Yanıtla015
Vatandas:

Allah sabir versin cok buyuk aci cok zor bir imtihan. Allah yardim etsin .

Yanıtla19
Üzgün:

Çok ama çok üzülüyorum..ne yaşanmışlıklar vardı ne hayaller şimdi şerefs.z biri çıktı ve ciğerini söktü aldı gitti..Allahım sen sabır ver devletine milletime akıl fikir ver Yarrabbi :(

Yanıtla010
Adınızı Yazın:

yavrum ne istediniz bu masumdan

Yanıtla09
Darıl:

Babasının Prensesi şimdi yoktur. Baba gururlu ve koruyor, yazık Baba için büyük kapanmayan yara.

Yanıtla08
46:

Dunya tatlisi bebegimize bir pislik kiydi Allah rahmet eylesinaklima geldikce cok uzuluyorum Allah sairlar versin aileye rahat uyu bebegim katilin isalah cezasini cekecek

Yanıtla08
Emre:

Fazla uzatmaya gerek Yok , haber haber olsun diye paylaşılmaz

Yanıtla50
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title