Haberler

Falyalı cinayetinin zanlısı İstanbul'a döndükten sonra Sedat Peker'in adamı ile görüşmüş

Güncelleme:
Abone Ol

Kıbrıs'ta suikaste kurban giden Halil Falyalı cinayetiyle ilgili dün akşam 5 kişi tutuklandı. Katil zanlılarından Mustafa Söylemez'in olay gecesi KKTC'den İstanbul'a döndükten sonra Sedat Peker'in akrabası ve aynı zamanda adamı olduğu belirtilen Metin Süs ile görüştüğü ortaya çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda Kıbrıs'ta işlenen Halil Falyalı cinayetiyle ilgili yaşanılan yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında dün sulh ceza hakimliğine çıkarılan Mustafa Söylemez, Faysal Söylemez, Abdurrahim Çelik, Ender Yıldız ve Cengiz Şener tutuklandı. Ahmet Naim Memiş, Metin Süs ve Celal Birol ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

PEKER'İN AKRABASI İLE GÖRÜŞMÜŞ

"Söylemez Kardeşler" suç örgütü elebaşı Mustafa Söylemez'in olay günü sabahında Kıbrıs'tan uçakla İstanbul'a indiği ve Bakırköy'de Sedat Peker'in akrabası ve adamı olduğu belirtilen Metin Süs'le görüştüğü öğrenildi.

Falyalı cinayetinin zanlısı İstanbul'da döndükten sonra Sedat Peker'in akrabası ile görüşmüş

TELEFONLA ARAMIŞLAR

Mustafa Söylemez'in ağabeyi Mehmet Faysal Söylemez'i aramak için Süs'ten telefonunu istediği ve ağabeyini arayarak bilgi verdiği belirtildi. Olayın ardından ilk gözaltına alınan Mustafa Söylemez'in avukatının, Metin Süs'ü arayarak bilgilendirdiği kaydedildi.

Falyalı cinayetinin zanlısı İstanbul'da döndükten sonra Sedat Peker'in akrabası ile görüşmüş

HAVALİMANINDA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Mustafa Söylemez'in olay günü sabahında KKTC'den İstanbul Havalimanı'na geldiği anların fotoğrafı ortaya çıktı. Havalimanı güvenlik kamerası görüntülerine göre, Söylemez'in 9 Şubat Çarşamba günü saat 07.00 sıralarında İstanbul'a geldiği anlaşılıyor. Söylemez daha sonra buradan taksi ile ayrılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Söylemez Halil Falyalı Sedat Peker Kıbrıs Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title