Haberler

Cuma namazı kılanlara küfredip video çekti! Görüntüler ortaya çıkınca tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Fatih'te bir kişi, cami avlusunda cuma namazını kılmaya gelenlere küfür ve hakaret ederek videoya kaydetti. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'un Fatih ilçesinde bir kişi, cami avlusunda cuma namazını kılmak için saf tutanlara küfür ve hakaret ederek o anları kayda aldı. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KÜFREDİP KAYDA ALDI

Dün Fatih ilçesi Mimar Hayrettin Mahallesi'nde iddiaya göre, M.D.A isimli yaşı küçük şahıs, bir cami avlusunda namaz kılmak amacıyla saf tutan vatandaşlara küfür ve hakaretlerde bulundu. Şüpheli o anları da kayda aldı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILINCA POLİS HAREKETE GEÇTİ

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından harekete geçen polis ekipleri şüphelinin kimliğini tespit ederek kısa sürede yakaladı. Yakalanan şahıs "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul 3-sayfa Güncel Fatih Polis Cami 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (45)

Özcan Özcan:

İSLAM,KURAN VE MÜSLÜMANLAR KENDİLERİ DIŞINDA KİMSEYE SAYGI DUYMAZ. AMA BİZ ONLAR GİBİ OLMAMALIYIZ.

Yanıtla79678
hakan er:

Az kaldı sizin gibiler yok olmaya mahkümdur

50459
İsmimi ne yapacaksın:

İbadetini yapan insanların nesi battı acaba ki rahatsız olmuş?!

Yanıtla28415
Özcan Özcan:

MÜSLÜMANLAR KİLİSE DE İBADET EDEN HRİSTİYANA,İNEĞE TAPAN HİNDUYA,AĞLAMA DUVARINDA İBADET EDEN YAHUDİYE NE KADAR SAYGI DUYUYOR VE GÜÇ BU GÜN MÜSLÜMANLAR DA OLSA SAYGI DUYARMI YOKSA TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ OMUZ ÜSTÜNDE BAŞ BIRAKMAZMI??

41951
Hsn:

Özcan Özcan,biz o inançlara karışmayız,bizim onlarla uğraşmamızın sebebi yaptıkları zulümlerden dolayıdır inançlarından dolayı değil.güç Müslümanlarda olsa diye başladığın yorumun ise tamamen varsayım ama ben örneklendireyim Osmanlı devleti 3kıtaya adaletle hükmetmiştir, Avrupalıların zulümlerini oku bir de Osmanlı'nın hükmü altındakileri oku.Neyse yorumların bilgisiz ve çok mantıksız sadece provoke etmeye yönelik...

26344
Musti40 :

Özcan: TEDAVİ OL! HASTALANMIŞSIN!

17126
ali tartan:

Özcan Özcan nerdesin lan sen

733
Murat Kara:

Rabbım herkesin en iyisini bilendir sen onca küfretmeden senin cezanı Rabbım verecek

Yanıtla20146
şahabettin Ayyıldız:

Büyük ihtimalle camide başına bir iş gelmiş ama ne olursa olsun haklı olamaz

Yanıtla10325
Ancinsan Toranaga:

Birkaç gün sonra konu soğuyunca unutulur vede serbest kalır sistem maalesef hak edene hakettiği gerçek cezayı veremiyor

Yanıtla13112
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title