Haberler

Fatih'te cami çıkışı silahlı saldırı kamerada

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da namazdan çıkan bir adam aracına binmek üzereyken kimliği belirsiz bir kişi tarafından vuruldu. Yaralı adam çevredekiler tarafından hastaneye götürüldü.

İstanbul Fatih'te Molla Şeref Cami'nden çıkan bir kişi aracına binmek istediği sırada kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından bacağından vuruldu. Olay anına ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

NAMAZDAN ÇIKIP ARABAYA BİNİYORDU

Olay, 12 Eylül günü Molla Gürani Caddesi'nde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ismi öğrenilemeyen kişi Molla Şeref Cami'sinde namaz kıldıktan sonra aracına doğru ilerledi. Aracına binmek üzereyken kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu bacağından yaralanan kişi arkadaşları tarafından kendi aracıyla İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Silahlı saldırgan olayın ardından kayıplara karışırken polis konuyla ilgili çalışma başlattı.

SİLAHLI SALDIRI KAMERADA

Yaşanan silahlı saldırı çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, saldırıya uğrayan kişi aracına bindiği sırada saldırganın koşarak geldiği görülüyor. Silahla ateş eden saldırgan olay yerinden hızla uzaklaşıyor. Bacağından yaralanan kişi ise aracıyla hastaneye götürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

VATANDAŞ:

Memleket dingonun ahırı gibi. Korona için milletin maskesini teftiş edenler, öncelikle insanların üstünü başını arayın silah var mı yok mu diye.

Yanıtla541
EMRE:

Aradığım yorum!

26
Yahya:

Camilere silahla girilmesi yasaklansın.

Yanıtla124
YAHYA''YA CEVAP:

YAHYA SUS NE OLUR BATIYORSUN

01
Burak:

Bana kalirsa silah yasaklansin

00
SERHAT PEKER:

Hakedeni indirin abi adaleti sağlayın kanunlara güvenmeyin

Yanıtla66
servet peker:

Tamam abi.

00
bu ne şaçma reklam:

Saçma reklamlarınız yüzünde haberleri göremiyoruz. Eskiden böyle değildi bi haber okunabiliyordu. İyice beter ettiniz.

Yanıtla28
TAKMA KAFANA:

Geçenlerdede durumu izah ettim. Adamlar reklamdan kazanıyor. Bırakın kazansınlar. Herşeye bedava alışmısınız, haberlerede bedava bakıyorsunuz . . adamlar üç kuruş sana reklam gösterip kazanacak, sende isyan ediyorsun. Hani derler ya gülü seven dikenine katlanır diye; işte öle bişey. Beleş seviyorsan dikenine-reklamına katlancan. Artistlık yapmak istiyorsan, OPERA Browser kullancan. VPNside var, reklamda acmıyor, yasak masakta dinlemiyor her sayfayı açıyor. Youtubede bile tek parça reklamsız herşey

00
Muhsin:

Bırakın şu her olayda islama veya maabedlere saldırmayı. hergün işlenen cinayetler camiilerde mi oluyor? Bunu yapan zalim heryerde yapar. Biz yeniden düzgün ahlaklı bir millet olmak zorundayız herşeyi şiddetle çğzmekten vay geçmeliyiz cezalar çok ağırlaştırılmalı.

Yanıtla02
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title