Haberler

2 yıl önce evlendiği karısını boğazını keserek öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Fatih'te Doğukan Uğur adlı kişi, 2 yıl önce evlendiği Cezayir uyruklu eşi Zahra Nojioua'nın boğazını bıçakla keserek öldürdü. Olayın ardından kaçan Uğur'un yakalanması için polis çalışma başlattı.

Fatih'te Doğukan Uğur, 2 yıl önce evlendiği Cezayir uyruklu eşi Zahra Nojioua'nın boğazını bıçakla keserek öldürdü.

2022 YILINDA TÜRKİYE'YE GELDİ

Fatih Yedikule'de meydana gelen olayda Cezayir uyruklu Zahra Nojioua (29), 2022 yılında geldiği Türkiye'de, Doğukan Uğur ile tanışarak evlendi. Evlilik sürecinde, ikili arasında sorunlar çıktı.

2 yıl önce evlendiği karısının boğazını keserek öldürdü

EŞİNİN BOĞAZINI KESTİ

Son olarak dün, Doğukan Uğur ile eşi Zahra Nojioua, bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Doğukan Uğur eline aldığı bıçakla, eşinin boğazını kesti.

2 yıl önce evlendiği karısının boğazını keserek öldürdü

KATİL KOCA OLAY YERİNDEN KAÇTI

Zahra Nojioua, kanlar içersinde yere yığılırken, Doğukan Uğur ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, şüpheli Doğukan Uğur'u yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yedikule İstanbul Cezayir Doğukan Fatih Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Doğa Yiğit:

Allah kadınlara yardım etsin ama devlette kadınlara sahip çıksın kadınlar ayaklarınızın üstünde durun kimseye muhtaç olmayın güçlü olun

Yanıtla31111
Güven önemlş:

cehalet dizboyu

17
Murat Celik:

bu ne be meksika'yı geçtik

Yanıtla3138
YalancıSavar:

Allah korkusu olmayınca böyle oluyor... Metamatik te Fizikte bütün derslerden 10 alsa dr. olsa prof. olsa ne yazar... Önce Allah korkusu olacak.

Yanıtla1489
SALİH:

İdam gelmezse daha çok cinayet işlenir. Aile yapısını bozmakla değil yapmakla uğraşsalardı şimdiye Ülkemiz daha iyi bir yer olurdu.

Yanıtla1083
mardinli yiğit:

anlaşamıyorsan boşanacaksın, bu vahşet niye !!

Yanıtla268
Cihans:

Hem adam suçlu hem kaçıyor rahat kaçsın diye yüzünü gizliyorlat muhteşem Türkiye yeterki suçlu ol sen yeterki birşeyler yap gizlenirw8n bırakın artık bunları suçluysa he5kes bilsin ona göre davransin

Yanıtla340
Sefa:

idam şart çok acil

Yanıtla731
Köfteci Jardel:

Elektrikli sandalye ile idam cezası şart. Gerekirse referandum yapılsın.

Yanıtla319
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title