Haberler

Katledilen İkbal Uzuner'in cenazesinde yürek yakan feryat: Benim bir tane ablam vardı

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye, Fatih'te vahşice öldürülen Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'e ağlıyor. Son yolculuğuna uğurlanan Uzuner'in yakınları cenazede güçlükle ayakta durdu, kardeşi "Benim bir tane ablam vardı" diyerek tabuta sarıldı.

Fatih'te surlarda öldürülen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil, bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Fatih'te meydana geldi. Önce Eyüpsultan'da eski kız arkadaşı Ayşenur Halil'i öldüren Semih Çelik, ardından Fatih'teki kız arkadaşı İkbal Uzuner ile birlikte surlara çıktı. Çelik, burada Uzuner'i de vahşice katletti ve ardından surlardan atlayarak intihar etti.

Fatih'te Öldürülen İkbal Uzuner Son Yolculuğuna Uğurlandı

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İkbal Uzuner için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye acılı ailesi, İstanbul Valisi Davut Gül ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Uzuner, okunan duaların ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Fatih'te Öldürülen İkbal Uzuner Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÜÇLÜKLE AYAKTA DURDULAR

Cenaze töreni esnasında Uzuner'in yakınlarının sinir krizi geçirdiği ve güçlükle ayakta durduğu görüldü. İkbal Uzuner'in gözyaşlarına boğulan kardeşinin "Benim bir tane ablam vardı" sözleri yürek dağladı.

Katledilen İkbal Uzuner'in cenazesinde yürek yakan feryat: Benim bir tane ablam vardı

AYŞENUR DA TOPRAĞA VERİLDİ

Semih Çelik'in öldürdüğü Ayşenur Halil de bugün son yolculuğuna uğurlandı. Gaziosmanpaşa'daki evinin önüne getirilen cenaze helallik alındıktan sonra Pazariçi Sadet Camisine getirildi. Öğlen namazının kılınmasının ardından Ayşenur'un cenaze namazı kılındı.

"NE OLDU ANNEM?"

Cenazeye Ayşenur'un ailesi, İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Gözen, Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen ve çok sayıda kişi katıldı. Ayşenur Halil'in güçlükle ayakta duran annesi kızının tabutuna sarılarak "Ne oldu annem" diye ağladı. Ayşenur'un yakınları da gözyaşı döktü. Cenaze Taşlıtarla Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler İstanbul Türkiye 3-sayfa Yaşam Yerel Haberler İstanbul 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Güven önemlş:

bir gün insan yetiştirmenin paradan değerli olduğunu öğreneceğiz

Yanıtla0102
SMMM:

ülke cinnet halinde artık toplumun psikolojisibozuldu.

Yanıtla498
Ali:

Sanki Savcı Hakim tek kale maç yapıyor bu Ülkede... İşinizi düzgün yapmayanların hepsinin Anasının ellerinden öpüyorum. Saygılar...

Yanıtla065
Halit:

bazı aptallar manyakları sever sonra başlarına herşey geliyor yazık çok yazık

Yanıtla723
A. Erol:

uyuşturucu akepe döneminde 100 kat arttı

Yanıtla1018
EjdeR karahanli:

allah rahmet eylesin.

Yanıtla221
Hasan Demir:

Isin aslı sapık ruhlu biriyle beraber ilan kisi de sapıktır.

Yanıtla69
Özgür Çocuk:

Bu kardeşlerimizin gözyaşları sorumluları yöneticileri hakimleri savcıları illa ki bulur merak etmeyin

Yanıtla25
ömer:

çocuğunu oraya buraya ya emanet edip çalışan ana babalar. onlara sarılın sahip çıkın. son model araba uğruna mahvetmeyin neslinizi

Yanıtla14
Murat Celik:

Sözde CHP'nin Z kuşağı siyonist bir gençlik yetiştirdik okullar Eğitim yeri değil TikTok yeri oldu çocuklarımız dinden uzaklaştı Allah sonumuzu hayır etsin

Yanıtla00
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title