Haberler

"Bana dokunamazsın, fabrikalarım var" diyen yolcunun gerçek servetini görmeniz lazım

Güncelleme:
Abone Ol

THY'nin İstanbul-Londra seferinde olay çıkarıp kabin ekibi ve yolculara karşı saldırgan tavırlar sergileyen şahıs tutuklandı. Uçağa gelen polis ekiplerine, "Bana dokunamazsın, benim 10 tane fabrikam var" diyen şahsın, 20 milyon TL sermayeli şirkette sadece 20 TL'lik hissesi olduğu ortaya çıktı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul- Londra seferini gerçekleştirecek uçağında rutin bir işlem nedeniyle yolcu Berat Güdül'ün arka sıradaki koltuğa geçmesi istendi. Olay çıkaran Güdül ise kabin ekibine saldırgan tavırlar sergileyerek hakaretlerde bulundu

"BANA DOKUNAMAZSIN, 10 TANE FABRİKAM VAR"

Şahıs uçağa gelen polis ekiplerine de zorluk çıkardı. "Bana dokunamazsın, benim 10 tane fabrikam var" ifadeleriyle dikkat çeken Güdül hakkında Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından görevi yaptırmamak için direnme ve mala zarar verme suçlarından soruşturma başlatıldı. Gözaltına alınan Güdül, savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Güdül Gaziosmanpaşa 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

20 TL'LİK HİSSESİ VARMIŞ

Olayın ardından ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Fabrikaları olduğunu iddia eden Güdül'ün 20 milyon TL sermayeli şirkette 20 TL'lik hissesi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Cumhuriyet Başsavcılığı Türk Hava Yolları Gaziosmanpaşa İstanbul Güvenlik 3-sayfa Londra Hukuk Yaşam Polis Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (80)

Erdem Sen:

adamin 20 tane suc kaydi var sokaklarda gezip askerimizi polisimizi şehit ediyor. bu adami hakaretten iceri atiyorlar muz cumhuriyeti..

Yanıtla94591
3.DünyaSavaşı:

Muz cumhuriyeti değil. Çağdaş demokratik ilerici batı medeniuyetinin Laik sistemi kanunlarıyla yönetiliyoıruz.

00
Bozkurtlar Diriliyor:

vefa gibi, özcan gibi kurusıkı işte....

Yanıtla35294
Bartuhan:

Hay ağzıma sağlık onlar da şeref yoksunu işte

348
Murat Topcu:

Jy'yi unuttun hocam ??

343
Hasan Aydemir:

delinmiş bozkurtlar

2812
Necati Hançer:

tebrikler kardeş sende o çocuklarını tespit ettin demek

331
Ender YILDIRIM:

bi sen adamsın hemi usta helal sana :)) ülke senin gibisini görmedi yürü be çükero

2210
Bartuhan:

Hay ağzın bal yesin, onlar gibi şeref yokumu işte

325
Bozkurtlar Diriliyor:

Murat Topcu haklisiniz hocam. bundan sonra ona da giydirecegim

311
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title