Haberler

Gaziantep Arkadaşını Öldüren Şüpheli Tutuklandı

Abone Ol

Gaziantep'te, bir ay önce, tartıştığı arkadaşı Mehmet Kara'yı (26) bıçaklayarak öldüren Hüseyin Altun, Annesi annemdi.

Gaziantep'te, bir ay önce, tartıştığı arkadaşı Mehmet Kara'yı (26) bıçaklayarak öldüren Hüseyin Altun, Annesi annemdi. Aynı evde büyüdük, öldürmek istemedim dedi. Mahkemeye çıkarılan Altun, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çıksorut Mahallesi'nde 16 Ekim günü Mehmet Kara, simit almak için girdiği pastanede, arkadaşı olan Hüseyin Altun ile karşılaştı. Mehmet Kara ile Hüseyin Altun arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Altun, Kara'yı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.

Olayın ardından motosikletle kaçan Hüseyin Altun'un yakalanması için polis çalışma başlattı. Altun'un Kahramanmaraş'ta bir evde gizlendiği belirlendi. Dün eve baskın yapan polisleri fark eden Hüseyin Altun kaçmaya çalışırken ruhsatsız tabanca ile yakalanarak gözaltına aldı. Gaziantep'e getirilen Hüseyin Altun, emniyetteki sorgusunun ardından bugün Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevki sırasında Hüseyin Altun, gazetecilere, Amacım öldürmek değildi, kendimi savunmaktı. Annesi annem gibiydi, aile gibiydik. Çok pişmanımö dedi.

Savcılıktaki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Hüseyin Altun, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hüseyin Altun Mehmet Kara Gaziantep 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title