Haberler

Gaziantep'te Kaçakçılıkla Mücadele Operasyonu: 1.8 Milyon Makaron ve 300 Litre Alkol Ele Geçirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Gaziantep'te düzenlenen operasyon kapsamında, 1 milyon 800 bin gümrük kaçağı makaron ve 300 litre etil alkol ele geçirildi. 6 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadeleye yönelik 1 milyon 800 bin adet gümrük kaçağı makaron ve 300 litre etil alkol ele geçirildi. Operasyonda 6 şüpheli yakalandı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sahte kaçak alkollü içki kaçakçılığına yönelik 2 araç ve 3 iş yerine operasyon yapıldı. Operasyonda 1 milyon 800 bin adet gümrük kaçağı makaron, 300 litre etil alkol, 60 şişe, 14,5 litre sahte kaçak alkol, 1 adet tabanca ve 21 adet fişek ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kaçakçılıkla Mücadele Yerel Haberler Kaçakçılık gaziantep Operasyon Güvenlik Politika Makaron 3-sayfa Polis Güvenlik Yerel Haberler Polis Kaçakçılık 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title