Haberler

Gaziantep'te tarım işçilerini taşıyan kamyonet şarampole uçtu: 2 ölü, 21 yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Gaziantep'te tarım işçilerini taşıyan kamyonet, hafif ticari araca çarptıktan sonra şarampole uçtu. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 6'sı ağır 21 kişi yaralandı.

Gaziantep'te tarım işçilerini taşıyan kamyonetin şarampole uçması sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi. Kazada 6'aı ağır 21 kişi yaralandı.

Gaziantep'te tarım işçilerini taşıyan kamyonet şarampole uçtu: 1 ölü, 22 yaralı

KAMYONET ŞARAMPOLE UÇTU

Kaza, Gaziantep'in Oğuzeli ilçesi kırsal Yakacık Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, tarım işçilerini taşıyan Ahmed H. idaresindeki 27 MC 6450 plakalı kamyonet, önünde seyir halinde olan Ertuğrul T.'nin kullandığı 35 EA 2946 plakalı hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan tarım işçilerinin bulunduğu kamyonet, savrularak yol kenarındaki şarampole uçtu.

Gaziantep'te tarım işçilerini taşıyan kamyonet şarampole uçtu: 1 ölü, 22 yaralı

2 ÖLÜ, 21 YARALI

Feci kazanın ardından kamyonet kasasında bulunan tarım işçileri etrafa savruldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, feci kazada yaralanan 8'i ağır 23 kişiyi ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırdı. Yaralılardan 2'si kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep 3-sayfa Güncel Yaşam Tarım 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Emre null:

ey Hristiyanlar hz isa diyor kii bütün hristiyanlar İslama gecsin cunku suanki Hristiyanlık benim zamanımda olan benim getirdiği Hristiyanlık değil ben Tanrının oğlu degilim Bir insanım ben de alkolu içmeyin domuz da yemeyin hepsi haramdi benim zamanında ben gittikten sonra papazlar helal kildi bunları diyor tanrı birdir Din de birdir Allah in Dini de sadece İslamdır diğer Dinler ya kuralları değiştirilmiştir ya da uydurulmustur

Yanıtla54
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title