Haberler

Kan donduran cinayet! 3 çocuk babasını öldürüp kafasını taşla ezdiler

Güncelleme:
Abone Ol

Gaziantep'te husumetlileri tarafından evinin içerisinde dövülüp kafası taşla ezilen yabancı uyruklu Adnan El Salih, hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Polis olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Mevlana Mahallesi'nde 24 Mayıs günü yaşanan olayda kebapçılık yapan Adnan El Salih'in husumetlileri akşam saatlerinde evine geldi. Aniden evin içerisine giren kalabalık grup Salih'e saldırdı. Bir süre Salih'i darp eden husumetlileri 3 çocuk babasını bıçakladıktan sonra kafasını taşla ezdi.

Kan donduran cinayet! 3 çocuk babasını öldürüp kafasını taşla ezdiler

BANYODA KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Olayın ardından şüpheliler evden uzaklaşırken bir sonra Salih yakınları tarafından evin banyosunda kanlar içinde yatarken buldu. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans Salih'i özel bir hastaneye kaldırdı.

Kan donduran cinayet! 3 çocuk babasını öldürüp kafasını taşla ezdiler

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

19 gün boyunca yoğun bakımda tedavi gören Salih, doktorların tüm müdahalelerine rağmen bu sabah yaşamını yitirdi. Salih'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Adnan El Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Adem Şahin:

Yabancı uyruklu değil... Türkler yabancı..inanmiyanlar kilis iline gidin yada internetten bir bakin....Antep Urfa 81 kente bakın...

Yanıtla38127
hikmet yaşar:

bunlar ne ki binlerce böyle olay var böyle gelenlerin yüzde kaç tanesi El nusra ve İŞİT in adamları bilen var mı milyonlarca sı nı kabul ettiniz

Yanıtla26128
Engin Turan:

Eğer suriyeliler bir turkiyeliyi oldurseydi kıyameti koparirdiniz Suriyeliler aynı kurtlar gibi

Yanıtla12329
Adem Şahin:

Süpersiniz.. Suriyelileri getirenler den Allah razı olsun.oyum size..

Yanıtla3057
Halil çağrı Çevik:

yanlış ülkeye gelmiş kaş yapım derken göz cıkmış turkiyede yaşamak huzur içinde problem her an insanın başına herşey gelebilir

Yanıtla836
Serdar turgut :

İçişleri bakanı neredeymiş

Yanıtla48
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title