Haberler

Antalya'da genç kadın cami içerisinde kilitli kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir genç kadın cami içerisinde kilitli kaldı. Genç kadının ihbarı üzerine camiye polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Genç kadın, cami görevlisinin anahtarla açtığı kapıyı açması sonrası camiden çıktı. Geç saatte camide nasıl kilitli kaldığı merak edilen genç kadın ifade için karakola götürüldü.

Antalya'da 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak cami içerisinde mahsur kaldığını belirten genç kadın, cami görevlisinin kapıyı açması ile çıkarıldı.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi Osman Yüksel Serdengeçti Caddesi üzerinde bulunan Elmalılı Hamdi Yazır Camii'nde meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak cami kapısının kilitli olduğunu ve içeride mahsur kaldığını belirten bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Verilen adrese gelen ekipler, caminin ikinci katındaki bayanlar bölümünde genç bir kadının kilitli kaldığını gördü.

Genç kadın cami içerisinde kilitli kaldı

CAMİ GÖREVLİSİ KAPIYI AÇTI

İkinci katta bulunan pencereyi açarak polis ve itfaiye ekipleriyle iletişim kuran genç kadının çıkartılması için cami görevlisine ulaşıldı. Bir süre sonra camiye gelen görevli, kapıyı açarak genç kadını bulunduğu yerden çıkardı. Bu sırada çevredeki apartman sakinleri neler olup bittiğini anlamak için balkonlardan camiye gelen ekipleri izledi.

Genç kadın cami içerisinde kilitli kaldı

Kilitli kaldığı camiden çıkartılan genç kadın, yüzünü göstermemek için büyük çaba sarf etti. Geç saatte camide nasıl kilitli kaldığı merak edilen genç kadın, işlemler için polis otosuna bindirilerek götürüldü.

Genç kadın cami içerisinde kilitli kaldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnsan Hakları 3-sayfa Olaylar Antalya İtfaiye Güncel Polis Kepez Yaşam Cami Olaylar İnsan Hakları 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Haydar :

Camideki Antika değerinde neler eksik kontrol edilmeli. Yurtdışına kaçırılan Çinileri unutmadık. Işıklar kapandığında Sesiz kalmasının bir sebebi olmalı.

Yanıtla23123
Serkan Aygun:

Bizde merak ettik nasıl kilitli kaldığını

Yanıtla1144
Murat Celik:

seni camiye kim aldı Şaştım kaldım

Yanıtla1790
Fahrettin Özdemir:

Aslında o ,sabahlayacaktı korktu.Yatsa uyusaydı,sabah namazında ezanla uyanırdı.

Yanıtla581
serkan üçgül:

Caminin kapısı niye kilitlidir tamam değerli olan odalar kitlenir ama allahın evi herkese açık değilmi dükkanmı devlet dairesimi açılış kapanış saati var

Yanıtla229
Kara Maske:

Aynen cami açık kalsın ayyaşlar sabahlasın camide

10
Sinan Bulduk:

Klima çalışmadıysa tabi…

Yanıtla212
Volkan:

Cami kilitlenmesi yanlış, isteyen istediği zaman ibadedini yapmalı, demekki 2 çapulcu için boyun eğiliyor

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title