Haberler

Domuz eti skandalıyla gündeme gelen Köfteci Yusuf'a gidip yemek yiyen isim şaşırttı

Güncelleme:
Abone Ol

Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti tespit edilmesiyle başlayan skandalın ardından bugün İyi Parti Muğla milletvekili Metin Ergun'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Ergun, Köfteci Yusuf'a gidip yemek yedi ve o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Türkiye günlerdir Köfteci Yusuf'taki domuz eti skandalını konuşuyor. Onlarca şubesi olan restoran zincirinin hem köftesinde hem dönerinde domuz eti kullanıldığının tespit edilmesinin ardından İyi Partili Metin Ergun gidip tepkilerin odağındaki restoranda yemek yedi.

'DOSTLARIMIZLA KÖFTECİ YUSUF'DAYDIK' PAYLAŞIMI

Neredeyse hiçbir şubesine tek bir müşteri uğramayan Köfteci Yusuf'a giden İyi Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

Giden herkesin bugünlerde pişman olduğu Köfteci Yusuf'a gidip yemek yedi

YUSUF AKKAŞ KONUŞTU

Türkiye gündemine bomba gibi düşen skandalın ardından Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş yeni bir açıklama yaparak dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Yabancı bir firma olsalardı kendisine bu kadar kolay dokunulmayacağını öne süren Akkaş, "Siyasi ilişkilerim olsa da bu kadar kolay dokunamazlar diye düşünüyorum. Bir mafya bağlantımızın olması bize pozitif yansır mı? Bu şirket hiç buralara bulaşmadan bir yerlere geldi. Yusuf nasıl ucuz satıyor? Arkadaşlar biz ucuz satmıyoruz. Diğerleri pahalı satıyor. Hiç maddi kazanç sağlamayacağımız bir şeyi ürüne katmak, mantıklı mı sizce? Böyle bir şey yok, asla yok" dedi.

BAKANLIĞI SUÇLAMIŞTI

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından paylaşılan sakıncalı listede yer alan ve ürünlerinde domuz eti olduğu tespit edilen ünlü köfte zinciri, iddiaları yalanlayarak topu bakanlığa atmıştı. Denetimlerin devam ettiğini ve durumu aydınlatmaya çalıştıklarını belirten marka, numune alma işlemlerinde birçok teknik hata yapıldığını öne sürmüştü.

LİSTEYE DAHİL EDİLDİ

Bakanlık ise firmanın suçlamaları sonrası Köfteci Yusuf'tan alınan numunelerde domuz ettiği kullanıldığını tespit eden raporun ardından, firmayı 'Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar' listesine aldı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Köfteci Yusuf Sosyal Medya Milletvekili Metin Ergun İYİ Parti Politika 3-sayfa Gündem Yerel Medya Muğla Gündem 3.Sayfa Yerel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (100)

FLOZOF:

Sedat Peker in de aralarında bulunduğu kişiler haraç isteyip vermeyince siyasi gücü kullanarak iftira atılmış Yazık olmuş

Yanıtla160384
Ömer:

Aynen

42118
Labib abdalla:

Bunlar için fark etmiyor çünkü müslümanlara haram

Yanıtla203242
okan:

bakanlık neden 8 ay sonra açıkladı. neden müslümanlara 8 ay haram yedirdi?

21141
adem alemdar:

ortada ne domuzu mafyanın siyaSi ayağı

1452
fer bir:

Mahkemeye verip çıkmasın diye uğraşan bu köfteci değilmiş gibi 8 ay niye çıkmadı diyor .. ne kadar domuz yemekleri yemek isteyen varmış arkadaş

58
Can:

Dükkanda dolu , yav arkadaş ne cahil bir toplumuz.

Yanıtla184133
Mücahit Kılıç:

Birileri çökmek istiyor. Para istiyor ama bilmem kim

Yanıtla67225
Alper Imri:

Gazetecilerede gün doğdu yada yemlerini iyi alıyolar . Ulan mc donalds burger kıngı bu kadar boykot yapmadınız hatta hic yapmadınız yemedi .

Yanıtla34226
Sendemi Brütüs:

Onlar domuz eti satmıyordu

00
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title