Haberler

Giresun'da düğünde havaya açılan ateş can aldı

Güncelleme:
Abone Ol

Giresun'un Eynesil ilçesine bağlı Ören beldesinde düğünde havaya sıkılan mermiler 2 kişiye isabet etti. Olayda 1 kişi yaşamını yitirirken, damadın babası olduğu öğrenilen şahıs ise yaralandı. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Giresun'un Eynesil ilçesine bağlı Ören beldesinde düğünde havaya sıkılan mermiler 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de ağır yaralanmasına yol açtı. Olayın kazara meydana geldiği belirtilirken, hayatını kaybeden Hüseyin Ölçücü ve ağır yaralanan Bilal Yetim'in akraba oldukları öğrenildi.

Giresun'da düğünde havaya açılan ateş can aldı

DÜĞÜNDE AÇILAN ATEŞ CANINA MAL OLDU

Edinilen bilgilere göre, Ören beldesi Tamyanı Mahallesi'nde Bilal Yetim (62), oğlu Rıdvan'ın düğünü sırasında havaya rastgele açılan ateş sonucu kafasına isabet eden mermi ile ağır yaralandı. Aynı silahtan çıktığı düşünülen mermilerden biri de Hüseyin Ölçücü'ye isabet etti. Eynesil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Hüseyin Ölçücü, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Durumu kritik olan Bilal Yetim ise önce Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne, ardından Trabzon Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Giresun'da düğünde havaya açılan ateş can aldı

POLİSE TESLİM OLDU

Olay sonrası geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Olay yerinde bulunan bir kişinin emniyet güçlerine teslim olduğu bildirildi. Olayın kazara meydana geldiği belirtilirken, hayatını kaybeden Hüseyin Ölçücü ve ağır yaralanan Bilal Yetim'in akraba oldukları öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ateş Can Eynesil Giresun 3-sayfa Güncel Ören 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

ROTA ANIMALS:

Üzülmüyorum neyi ekiyorsak onu biciyoruz. Toplum bu durumlara prim veriyorki bunlar bu magandaligi yapiyor

Yanıtla064
1gerceklerinsesi:

Herkese ders olsun yapmayın böyle şeyler!

Yanıtla036
Pole star:

Kazara olmuş muş!!?

Yanıtla333
isa yatar:

Buda Türkiye ye özgü bir ölüm işte,ben kendimi bildim bileli var.buda bitmeyecek herhal düğünde havaya ateş açıldı öldüler!!

Yanıtla033
Tahir Tahin:

Kasten adam öldürmekle ir cezaya tabi tutulmalı yoksa bunun sonu yok

Yanıtla014
1gerceklerinsesi:

Bir köy düğününde kulağımın dibinde silah sıktılar. Ömür boyu kalıcı kulak çınlaması oluşmuş kulak zarım zarar görmüş. Abi sizde kafa yok mu?

Yanıtla09
Ali Teke:

Bayramlarda düğünlerde nasıl bir gelenektir bu bagnazlıktır ateş etmek !!!! Şiddetle kınamak gerekiyor ayıplamak gerekiyor dışlamak gerekir bu tip insanları

Yanıtla07
Aykut Kalanoğlu:

Düğünlere Devlet sivil polis göndersin ve gidecek sivil polis düğünde ki özellikle erkek davetlileri gizliden videoya çeksin kim silah attı ertesi gün silahıyla beraber karakola çekilsin delil kanıt ortada başka türlü bu işin önüne kesinlikle geçilemez ! Devlet önlemini almazsa vatandaş hiç almaz imam gibi bildiğini okur 50 senedir bu silah olayları hep aynı terane bitmedi yazdığım gibi yapılmazsa bitmez de !

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title