Haberler

Görüntü Türkiye'den! Karşı binada denk geldiği olayı kayda alıp hayretler içerisinde anlattı

Güncelleme:
Abone Ol

Karşı binasındaki bir dairede yaşanan esrarengiz durumu kayda alan kadın, o esnada hissettiklerini şaşkınlık içerisinde anlattı. Olan bitene anlam veremediğini ifade eden kadın, "Çok ürktüm şu anda... Ne yaptığını anlamadım" diyerek yaşadığı şaşkınlığı ifade etti.

Kameraya yansıyan esrarengiz görüntülere bir yenisi daha eklendi. Bir kadın tarafından karşı binasındaki dairelerden birinde kayda alınan videoda odanın içerisinde kişinin garip şekilde sürekli sallandığı görülüyor.

"GERÇEKTEN ÇOK ÜRKÜTÜCÜ"

Şahit olduğu bu duruma anlam veremeyen kadın, "Ne olduğunu anlamadım. Gerçekten çok ürkütücü... İçeride başka biri var. O da videosunu çekiyor" diyerek şahit olduğu olayı anlatmaya çalıştı.

"EPİLEKSİ HASTASI OLABİLİR"

Paylaşılan videonun altına "TikTok yayını yapıyor olabilir", "Epilepsi hastası olabilir", "Gidip zile bassaydın keşke", "Ayin olabilir mi acaba?", "Adam da hiç bir şey yok gibi takılıyor içerde" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

3-sayfa Türkiye Yaşam 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (51)

Engin Çalık:

bence videoya alan kadınla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunsunlar

Yanıtla41491
Rasul Alkan:

perdesini örtüseydi o zaman evine bakılmasını istemiyor ise

9235
Emre null:

arkadaslar bu olaylar doğrudur ben metafizik panoramal olay uzmanıyim amerikada öldükten sonra gelip evinde gezerken kameralara yakalanan çok insan var filmleri bile yapildi haberlere bile çıktı suan kimse o eve giremiyor

1175
Ozzy Bjk:

Neden? Garip bir durum var ortada. Ayrıca neresi röntgen bunun? Kendi evinin penceresinden dışarı bakınca her şey ortada görülüyor zaten.

2132
Engin Çalık:

rasul alkan kimse kimseyi perde activdiye bakarak taciz edemez demekki sende rontgencisin

629
emin yıldız:

yavaşlatıp tekrar tekrar izliyordur.

111
Benim Kkk:

ZİKİR CEKIYOR

25
Diyojen Öz:

BEN PİSİKATRİSE GİTTİM hocam bazen duvarlarla konuşuyorum ben delimiyim diye sordum. HOCA Eyer duvar sana cevap vermiyorsa bir sıkıntı yok demişti.

Yanıtla4263
Alkurt:

Diyo, güldürdün:)) hastalığına değil doktorun cevabı fıkra gibi. Allah şifa versin kardesim

028
sade vatandaş:

videoyu çekmiş birde caf caflı olsun diye gerilim müziği koymuş halbuki adam onikibucuklirayla kiramı vericem yemekmi yiyicem diyen sağa sola bakarak çare,medet arayan ne yapacağını şaşırmış emekli biri olamazmı

Yanıtla44145
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title