Haberler

Görüntü Türkiye'den! Üzerini değiştiren kadın turist, kendisini görüntüleyen sapığı kayda aldı

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye'nin tatil cenneti Marmaris'te tatil yapan kadın turist, kendisini görüntüleyen kişiyi cep telefonu ile kaydedip o anları da sosyal medyadan paylaştı. Kısa sürede büyük yankı uyandıran görüntü için "Bunun gibiler yüzünden ülkemizin adı kirleniyor" yorumları yapıldı.

Sosyal medyada paylaşılan ilginç görüntülere bir yenisi daha eklendi. Türkiye'nin tatil cenneti Marmaris'te üzerini değiştiren bir turist tarafından kaydedilen görüntü kısa sürede en çok izlenenler arasına girdi.

ÜZERİNİ DEĞİŞTİRDİĞİ ANLARI KAYDA ALMAYA ÇALIŞTI

Bahsi geçen görüntüde odasında üzerini değiştiren bir kadın turistin, bir erkek tarafından cep telefonu ile görüntülendiği görülüyor. Durumu fark eden kadın da adamın kendisini görüntülediği anları kaydederek sosyal medyada paylaştı.

"ÜLKEMİZİN ADI KİRLENİYOR"

Kısa sürede büyük yankı uyandıran görüntünün altına "Bunun gibiler yüzünden ülkemizin adı kirleniyor" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Cep Telefonu Marmaris Marmaris Güvenlik Türkiye 3-sayfa Turizm turist Yaşam Tatil Hukuk Güvenlik Hukuk Turizm 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (38)

Ebu Huzeyfe:

Hayvana bak yanlış yasa çıktı bunlar toplanmalıydı

Yanıtla6676
sade vatandaş:

eskiden insanlar perdeyi kapatıp soyunurdu

95221
Pc Copat:

haaaa evet perde biraz açıldı diye dikiz şart dikizi geçtim çekim yapmak lazım hatta abinin ele bakılırsa sonraki level tombala olacaktı ama suç perde açık bravo ya :)

35181
serkan kucuk:

sokaklar kendini vücudunu cinselliğini teşhir eden teşhirci sapkınlardan geçilmezken bu haber traji komik olmuş.. göstermek demokrasi özgürlük, bakmak sapıklık yersen...göstermekte bakmakta sapıklıktır...

Yanıtla97324
MM İİ:

Cuk diye oturmuş teşekkürler yorum için

00
Kestanemi Çizdiler:

Dayılara dikkat edin... :)))

Yanıtla13387
Alparslan Türkdoğan:

Kestanemi çizdiler, hemde çoğul olarak. Yazık günah sana.

00
Uzman Yorumcu:

"kart moruk" daha doyamamış..!

Yanıtla11384
Sinan Bulduk:

Yani zaten oralarda bikini ile geziyorlar daha neyini merak ettin de video çekiyorsun..

Yanıtla10266
Özgür Sevindik:

İnce ayrıntı,

853
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title