Haberler

Yaşananları şaşkınlıkla izlediler! Etraftan topladığı çöpleri çocuk parkına döktü

Güncelleme:
Abone Ol

Aydın'da bir kişi etraftan topladığı çöpleri çocuk parkında bulunan oyun alanının üzerine döktü. Olan bitene kimse anlam veremezken şahıs hakkında ilçe belediyesi tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Aydın'ın Efeler ilçesinde etraftan topladığı çöpleri çocuk parkında bulunan oyun alanının üzerine döken şahıs hakkında ilçe belediyesi tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Geçtiğimiz Mart ayı içerisinde Efeler Belediyesi tarafından Efeler Mahallesi'nde açılışı yapılan Emine Nadide Çakılcı Parkı çocukların uğrak noktası haline gelirken, parka gelen çocukların sağlığını tehdit edecek bir olay yaşandı.

ÇÖPLERİ KUTUYA DEĞİL PARKA ATTI

Bir şahıs elindeki süpürge yardımıyla çevrede bulunan çöpleri toplamaya başladı. Buraya kadar her şey normaldi ancak adam, daha sonra topladığı çöplerle birlikte çöp konteyneri yerine çocuk parkına yöneldi.

OYUN ALANINA DEFALARCA KEZ ÇÖP DÖKTÜ

Çocukların kullandığı oyun alanının içerisine çöpleri boşaltan şüpheli daha sonra yeniden çöp toplayarak aynı hareketi birkaç defa tekrar etti.

BELEDİYE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Şahsın yaptığı bu harekete etraftakiler anlam veremezken, çocukların sağlığını hiçe sayan şahıs hakkında Efeler Belediyesi suç duyurusunda bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3-sayfa Efeler Güncel Yaşam Aydın Çocuk PES 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Mustafa Çelebi:

O çöpleri oraya çocuk getiren aileler attığı için bence kendince serzenişte bulunmuş

Yanıtla383
kripto para:

tmmda ordada cocuklar oynuyor be

2219
Serkan Aygun:

Aynen adam sinirden yanlışa yanlışla karşılık vermiş

02
Bajiru Kata:

harika birsey yapmis tebrik etmek lazim. cocuklu aileler ve cocuklari mahvediyor parki temiz bir yerde oynatmak istiyorlarsa cocuklarini kendileri once kirletmemeyi ogrenmeliler.

Yanıtla431
ali onen :

slm canı dayak istiyor her halde

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title