Haberler

Günlerce aileyle yayın yapmıştı! Didem Arslan Yılmaz'ın çıkışı büyük ses getirecek

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da 20 gün önce kaybolan ve dün cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'in ailesini yayınına çıkartarak günlerce yayın yapan Didem Arslan Yılmaz, isyan etti. Ailenin her şeyi bilip sustuğunu söyleyen Arslan "Anne çok çarpıcı konuştu, anneyi susturdular. Yayın yasağı alındı, devam etseydik ne olur takdirinize bırakıyorum" dedi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybını Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme programında işleyen gazeteci Didem Arslan Yılmaz, isyan etti. Narin'in dün cansız bedeninin bulunmasının ardından yaşananlara isyan eden Yılmaz "Anneyi susturdular" dedi.

"ANNE ÇOK ÇARPICI KONUŞUNCA SUSTURDULAR"

Günlerdir her yerde aranan minik Narin'in cansız bedeni bir çuvalın içinde dereye atılmış halde bulundu. Narin'in ölümü ülkeyi yasa boğarken Didem Arslan Yılmaz da peş peşe paylaşımlar yaptı. İlk paylaşımında "Aile biliyordu sustular. Yazıklar olsun" diyerek dikkatleri üzerine çekti. Arslan daha sonra yaptığı paylaşımda "Narin'in annesi Yüksel hanım bize güvendi, sadece bizim canlı yayına katıldı ve çok çarpıcı konuştu. Anneyi sonra susturdular, yayın yasağı alındı. Eğer yayınlara devam etseydik ne olurdu, sizi takdirinize bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Günlerce aileyle yayın yapmıştı! Didem Arslan 'Anneyi susturdular' deyip isyan etti

NE OLMUŞTU?

21 Ağustos'ta Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde Kur'an kursuna giden Narin Güran çıkışta evlerine dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla aramış, aramadan da sonuç alınamayınca Narin'in babası Arif Güran aynı gün saat 20.00 sıralarında kızının kayıp olduğunu bildirmişti. Bunun üzerine çok sayıda arama kurtarma ekibinin sevk edildiği bölgede çalışmalar başlamış, mahalledeki evler ve köye giriş yapan araçlarda arama yapılmıştı.

Arama çalışmaları sürerken, soruşturma kapsamında Narin Güran'ın ağabeyi E.G. (18), kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmıştı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemede, ısırık izlerinin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilemeyince E.G. serbest bırakılmıştı.

Ardından Narin'in amcası, aynı zamanda kırsal Tavşantepe Mahallesi'nin muhtarı Salim Güran gözaltına alınmıştı. Aracından alınan DNA örneklerinin Narin'in kıyafetlerindeki DNA örnekleri ile eşleştiği belirlenen Salim Güran, 'kasten öldürme' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanmıştı.

Daha önce aranan yerlere tekrar yoğunlaşan ekipler, mahalleye 2 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde çalışma yaptı ve Narin'in cansız bedeni, 19. günde bulundu. Narin'in öldürüldükten sonra çuvalla dereye atıldığı, üzerinin taşla kapatıldığı tespit edildi.

Kaynak: Haberler.com / Ecem Altan - 3.Sayfa

Didem Arslan Yılmaz Diyarbakır 3-sayfa Magazin Yaşam 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

ibrahim hantaş:

Ensarioğlu mu yayın yasağı getirtdi acaba sonuçta aile akrabasiymis

Yanıtla31190
Mustafa Tukat:

Reyting için kullanılan boş laflar… böyle titiz bir konuyu kimse örtbas etmez, edemez ve etmeye de uğraşmaz zaten! Gerçekler ortaya çıkacak, deliller kesinleşsin. Sanki televizyon speakeri bütün Türk polisi, komutanları, ajanları ve savcılarından daha tecrübeli….ne alaka

Yanıtla1296
Leyla Doğan:

Ağrı da ki Leyla olayı ne oldu? Üstü kapatılması mı?

15
Adem Erdoğan:

Yayın yasağı için itibarlı mv dostları yardımcı olmuş.

Yanıtla1029
Cengiz Aktaş:

Böyle 3. sınıf bir topluma böyle 3. sınıf toplum mühendisleri çıkar ahlak, insanlık ve edep dersi verip, akil insan hüviyetinde hareket ederler. Güzelim ülkem ne hale geldi? Vah ki vah başımıza.

Yanıtla132
Murat Kuş:

Anne ile amca arasında yasak olan ilişki sonucu doğan bir çocuktur narin anne de amcası kadar suçludur anneyide cezaevine atın !

Yanıtla923
ibrahim hantaş:

tepeden bir emirle yayın yasağı geldi iletişim daire başkanı ni kim aradı

Yanıtla320
XYZ:

Ucunun akp ye dayanmasi sasirtt mi? Hayir

Yanıtla62
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title