Haberler

Simit tezgahında mide bulandıran görüntüler! Satışları yapan işçinin tavrı daha vahim

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da TÜYAP Otobüs durağının arkasındaki günlük simit poğaça satışının yapıldığı tezgahta gezen fareyi gören vatandaşlar cep telefonlarına sarıldı. Aynı tezgaha bu sabah da poğaça ve simitlerin dizildiği görülürken, simit tezgahında işçi olarak çalışan kişi ise konuyla ilgili konuşmak istemedi.

Mide bulandıran görüntü, TÜYAP Otobüs durağı arkasında bulunan ve günlük simit poğaça satışının yapıldığı tezgahta çekildi. Dün akşam saatlerinde durakta otobüs bekleyen vatandaşlar, tezgah kapalıyken içerisinde bir farenin dolaştığını gördü. Mide bulandıran görüntüyü gören vatandaşlar şoke oldu.

AYNI TEZGAHA BU SABAH DA POĞAÇA VE SİMİTLER DİZİLDİ

Simit arabasının içine giren bir fare simitlerin ve poğaçaların satıldığı bölümde kısa süre gezindi. Aynı simit tezgahına bu sabahta poğaça ve simitlerin dizildiği görüldü. Simit tezgahında işçi olarak çalışan kişi ise konuyla ilgili konuşmak istemedi. Farenin tezgahta dolaştığı anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Simit 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

isa yatar:

Sakın bu duraklardaki,yollardaki simitçi felan yemeyin nerede yapıldığı ne olduğu belli değil

Yanıtla020
Başka Murat:

Mümkünse dışarıdan asla yemeyin. Ben dışarı da aç gezip evimde yiyorum. İnanın en temiz denilen meşhur yerler de dahi temizlik yok. Hem pis, sağlığınız elden gidebilir hemde pahalı. Biraz aç kalin ölmezsiniz. Belki otofajiye girersiniz

Yanıtla05
ekolojixx a:

Ben Edirne Kapı Şehitlikdeki simitçiden alıyorum taze ve sıcak günlük simit satıcıda çankırılı degil çok güzel bir detay bu

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title