Haberler

Gürcistan'da rayların yakınında fotoğraf çeken genç kıza yüksek hızlı tren çarptı

Güncelleme:
Abone Ol

Gürcistan'da Nini Lomidze, tren raylarında fotoğraf çekilirken yüksek hızlı trene çarptı. Makinist uyarı yapmasına rağmen poz vermeye devam eden kadın, trenin çarpmasıyla yere fırladı. Kazadan sağ kurtulan Lomidze, "İyiyim, kazaydı. Rayların kullanıldığını bilmiyordum. Treni fark ettiğimde geçti," dedi. Olay, raylarda fotoğraf çekmenin tehlikelerini hatırlattı.

Gürcistan'ın Tiflis şehri yakınlarında, Nini Lomidze adlı bir kadının fotoğraf çekilirken kendisine yüksek hızlı trenin çarptığı ankameralara yansıdı.

Görüntülerde, kırmızı elbiseli Lomidze'nin fotoğraf çekilmek için tren raylarına yaklaştığı görülüyor. Tren makinisti, kadını uyarmak için korna çalıyor, ancak Lomidze saçını ve kıyafetini düzeltmeye devam ediyor.

Tren yaklaşırken Lomidze poz veriyor. Birkaç saniye içinde tren ona çarpıyor ve kadını yere fırlatıyor. Arkadaşlarının şok içinde çığlık attığı duyuluyor.

Kazadan sonra Lomidze, "İyiyim, bu sadece bir kazaydı. Rayların kullanımda olduğunu bilmiyordum. Trenin geldiğini fark ettiğimde çok geçti," dedi.

Bu olay, geçen Haziran ayında Meksika'da yaşanan benzer bir trajedinin ardından geldi. Orada, 29 yaşındaki bir anne, selfie çekmek için raylara çok yaklaşınca bir buharlı tren tarafından öldürülmüştü.

Bu tür olaylar, tren rayları çevresinde fotoğraf çekmenin tehlikelerini acı bir şekilde hatırlatıyor.

Gürcistan'da rayların yakınında fotoğraf çeken genç kıza yüksek hızlı tren çarptı

Gürcistan'da rayların yakınında fotoğraf çeken genç kıza yüksek hızlı tren çarptı

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Gürcistan Gürcistan Güvenlik 3-sayfa Dünya Güvenlik 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

İbrahim İslam:

Akıl Der ki Tanrı birse Din de bir olmak zorunda hz İsa ya Allah in oğludur ya değildir o zman ya Hristiyanlık yanlış tir ya da İslam Tanri da nefs erkeklik yeme içme olamayacağından esi de olamaz çocuğu da olamaz Din insan için vazgeçilmez değildir Dinleri inceleyecek em dogrusu en mantıklısı hangisi ise onu seçeceksin En mantıklı Ve doğru olan İSLAM olduğuna göre İslam gececeksin tüm hristiyan arkadaşları Tanrının e hz İsa nin Dini olan ISLAM a davet ediyorum hz İsa Müslümandır ve Tanri nin Peygamberidir Oğlu degildir ALLAH tek tanrıdir herseyin yaraticisidir ISLAM a gelen sonsuz hayata sahip olur gelmeyen helak olur Allah in kanunlari ciddi ve değiştirilme imkanı olmayan kanunlardir

Yanıtla1421
Murat Ülger:

Hızlı tren mi? Tramvay bile daha hızlı bundan.

Yanıtla328
Yıldırım YILDIZ:

Tren olduğuna şükür

00
Burhan Bozkurt:

inşallah hızlı trene bisey olmamıştır.

Yanıtla129
Dvran 25:

sıf şu videoları çekip millete kendini tıklatmak uğruna ferç olacaklar ne haller ya

Yanıtla09
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title