Haberler

Güvenlik kaynaklarından Suriye'deki olaylara ilişkin açıklama: Gerekli müdahaleler yapıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Kayseri'de Suriyeli 7 yaşındaki çocuğa cinsel saldırı sonrası yaşananlar ve Suriye'de Türkiye'nin kontrolündeki bölgelerdeki olaylarla ilgili güvenlik kaynaklarından açıklama geldi. Güvenlik kaynakları, "Milli İstihbarat Teşkilatı, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Güçleri hem Türkiye içinde hem de Suriye'nin kuzeyinde eşgüdüm halinde yaşanan olayları takip etmiş ve gerekli müdahaleler yapmıştır" ifadelerini kullandı.

Güvenlik kaynakları, "Milli İstihbarat Teşkilatı, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Güçleri hem Türkiye içinde hem de Suriye'nin kuzeyinde eşgüdüm halinde yaşanan olayları takip etmiş ve gerekli müdahaleler yapmıştır" dedi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, şunlar kaydedildi: " Kayseri'de Suriyeli bir kişinin Suriyeli küçük bir çocuğa tacizde bulunduğu iddiaları üzerine önce Kayseri'de başlayan olaylar sonrasında Suriye'nin kuzeyinde de etkisini göstermiştir. Türkiye'de provokatörlerin Suriyelilere karşı düzenlediği eylemlere karşı olarak, Suriye'nin kuzeyinde de Türk güçlerinin kontrolü altındaki bölgelerde karışıklıklar meydana gelmiştir.

Güvenlik kaynaklarından Suriye'deki olaylara ilişkin açıklama: Gerekli müdahaleler yapıldı

"GEREKLİ MÜDAHALELER YAPILMIŞTIR"

Hatay, Gaziantep, Kayseri, Konya, Bursa ve İstanbul Sultanbeyli'de gece boyu Suriyelilere ve Suriyelilere ait iş yerlerine yönelik eylemler olduğu gözlemlenmiş, Suriye tarafında da Türklere karşı eylemler yapılmıştır. Milli İstihbarat Teşkilatı, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Güçleri hem Türkiye içinde hem de Suriye'nin kuzeyinde eşgüdüm halinde yaşanan olayları takip etmiş ve gerekli müdahaleler yapmıştır.

Güvenlik kaynaklarından Suriye'deki olaylara ilişkin açıklama: Gerekli müdahaleler yapıldı

"BU EYLEMLERE HİÇBİR ŞEKİLDE İZİN VERİLMEYTECEKTİR"

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı faaliyet gösteren, Türkiye'nin izlediği dış politikaya karşı düzeni bozmak isteyen provokatif eylemlerde bulunan kişiler ve eylemlerde yer alanlar yakalanmış, bu kişiler hakkında gerekli işlemler yapılmıştır. Eylemlere karışan ve olayları kızıştıran her kişi tespit edilerek, gerekli işlemlerin yapılmasına devam edilmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne yönelik yapılan bu eylemlere hiçbir şekilde izin verilmeyecektir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İçişleri Bakanlığı Politika Kayseri 3-sayfa Türkiye Güncel Suriye 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (36)

Kemal Aslan:

Halk topyekun bastirmadigi surece suriyeliler buradan gitmez hukumet 3 5 kisiyi sinir disi ediyor onlar arka kapidan tekrar giriyor anliyacaginiz tum turkiye bir olup hukumeti bu konuda adim attirmasi lazim yoksa 10 yil sonra istesenizde kovamazsiniz cunku onlarda turkiyede soz sahibi olacaklar zaten sonrasi malum turkiye parcalanip yavas yavas isgal edecekler hukumet sanmasin ucu bize dokunmaz ilerde onlarin aileleride bu sikintilari yasayacak hakkimizda hayirlisi olsun

Yanıtla50378
Alaattin Erden:

isteğin kadar izin verme halk patlarsa sende gidersin

Yanıtla32255
Turbo Levent:

YİYENE MAKARNA

837
Sefa:

sana yapram var levnt

43
turan atsız:

60-70 kişi paylaşımları için alınmış peki tırlarımızı yakan bayraklarımızı yırtan arabası hurda edilip vatandaşımızı tartaklayan kaç kişi yakalandı merak ediyorum.

Yanıtla18250
Dağıstan:

Ne yakalanması. Yapan yaptığıyla kalır

677
Ömer Çelik:

Türkiyede haklı olarak tepki gösteren masum vatandaşı yakalamak kolay tabii.

431
Mutlu Baydur:

bu kadar misafirlik yeter hadi ülkenize dönün

Yanıtla10229
Nuri Aga:

Gerçekten hala onların misafir olsunu mu düşünüyorsun

790
Nuri Aga:

Lütfen Müslüman müslümanın kardeşidir misafiri değil

141
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title