Haberler

Hakkari'de Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Hakkari'de bağımlılıkla mücadele il koordinasyon kurulu toplantısı, Vali Yardımcısı Abdulkadir Işık başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda bağımlılıkla mücadele faaliyetleri ve alınan kararlar değerlendirildi.

Hakkari'de bağımlılıkla mücadele il koordinasyon kurulu toplantısı Vali Yardımcısı Abdulkadir Işık başkanlığında yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğünün konferans salonunda düzenlenen toplantıya paydaş kurum amirleri ve temsilcileri katıldı. Toplantıda bağımlılıkla mücadele ile ilgili bilgilendirme yapılarak önceki toplantılarda alınan kararlar ve bu doğrultuda yapılan çalışmaların değerlendirmesi yapıldı.

Toplantıda, okullarda ve üniversitede öğrencilere, halka yönelik bilgilendirme faaliyetleri, kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının bağımlılıkla ilgili çalışmaları, kolluk kuvvetlerinin almış olduğu güvenlik önlemleri, bağımlılıkla mücadelede kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu artırmak ve bağımlılıkla mücadelede yapılacak çalışmalar için kararlar alındı. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Güvenlik hakkari 3-sayfa Eğitim Sağlık Güvenlik Yerel Haberler 3.Sayfa Eğitim Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title