Haberler

Hakkari'deki Cinayetin Zanlısı Tekirdağ'da Yakalandı

Abone Ol

Hakkari'deki cinayetin zanlısı Tekirdağ'da yakalandı Katil zanlısı 1900 kilometre uzaklıkta yakalandıTEKİRDAĞ - Hakkari'de arıcılık yapan Ramazan Köksal isimli şahıs 18 Ağustos tarihinde ölü olarak bulunmuştu.

Hakkari'deki cinayetin zanlısı Tekirdağ'da yakalandı

Katil zanlısı 1900 kilometre uzaklıkta yakalandı

TEKİRDAĞ - Hakkari'de arıcılık yapan Ramazan Köksal isimli şahıs 18 Ağustos tarihinde ölü olarak bulunmuştu. Olay sonra yapılan araştırmada cinayet zanlısının Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde olduğu tespit edilince Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti ve teknik takip ile zanlıyı yakaladı.

18 Ağustos tarihinde Hakkari'de arıcılık yapan Ramazan Köksal isimli şahıs kent merkezine 35 kilometre uzaklıkta bıçaklanarak ölü olarak bulunmuş, olayın ardından ise güvenlik güçleri cinayet zanlısının yakalanması için geniş çaplı araştırma yapmıştı.

Yapılan araştırma neticesinde Ramazan Köksal'ın katil zanlısının Kapaklı'da olduğu bilgisini alan Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelinin kimlik tespitini yaptıktan sonra operasyon düğmesine bastı. Zanlıyı teknik takibe alan Jandarma ekipleri kısa süre içerisinde katil zanlısı Fatih Özcan'ı yakalayarak gözaltına aldı.

"Yanlışlıkla bıçakladığını iddia etti"

Jandarma karakoluna getirilen katil zanlısı Fatih Özcan, Ramazan Köksal'ı yanlışlıkla bıçakladığını öne sürdü. Katil zanlısı Özcan'ın ifadesi alındıktan sonra Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Özcan Ramazan Fatih Köksal Tekirdağ Hakkari 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title