Haberler

Hamburger sırasında dayak! AVM'deki İsrail protestosunda ortalık savaş alanına döndü

Güncelleme:
Abone Ol

Konya'da bir AVM'de İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıları protesto eden bir grup, yemek katındaki bir hamburger zincirinin müşterilerine saldırdı. Sandalyelerin havada uçuştuğu olay cep telefonu kameralarına yansırken saldırganlar, güvenlik ekipleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

İsrail'in Gazze'ye yönelik düzenlediği şiddetli saldırılar devam ederken kimileri İsrail menşeli ürünleri boykot ederek tepkisini dile getiriyor. Bazı protestolarda ise gergin anlar yaşanıyor. Bunun son örneği ise Konya'da bulunan bir alışveriş merkezinin yemek katında yaşandı.

YEMEK KATINDA İSRAİL PROTESTOSU DÜZENLEDİLER

Daha önce Türkiye'de pek çok şubesi bulunan bir kahve firmasını tercih eden müşterilere yönelik saldırılar düzenlenmişti. Bu defa ise ünlü bir fast food zincir markasında yemek yiyen müşteriler hedef alındı. Taşıdıkları pankartlarla AVM'ye giren kalabalık grup, İsrail aleyhine sloganlar atarak Filistin'e destek verdi.

TEKME, YUMRUK VE SANDALYELERLE SALDIRDILAR

Yemek sırası bekleyen müşteriler o anları tepki vermeden izlediği sırada ortalık bir anda karıştı. Yaşanan sözlü tartışmayla birlikte tekme ve yumruklar konuşmaya başladı. Ortalık bir anda savaş alanına dönerken taraflar birbirine sandalyeler fırlatarak saldırdı.

ONLARCA KİŞİ ARBEDENİN ARASINDA KALDI

AVM'de bulunanlar korku ve panikle koşturarak kendini dışarı atmaya çalıştı. Çok sayıda kişi yaşanan arbedenin arasında kaldı. Saldırganlar, AVM güvenliği tarafından güçlükle olay yerinden uzaklaştırıldı. Yaşananlardan geriye ise cep telefonu kameralarına yansıyan bu görüntüler kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Kaan Güler - 3.Sayfa

Cep Telefonu Güvenlik 3-sayfa İsrail Toplum Yaşam Gazze Konya Güvenlik 3.Sayfa Toplum Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Mesut Demirhan:

iyi yapmışlar kolunu bacağını iyiyce kırsalardı keşke

Yanıtla16481
Ahmet Sahin:

Elin de ki telefon kime ait. yada kullandığın banka veya kredi kartlari. üretim yapmazsan sen her zaman onlara muhtacsin

69
VATANDAŞ:

Vallahi helal olsun... Keşke tüm türkiyede milliyetçi Müslüman halk bu tepkiyi gösterse keşke ama nerede o ortam düşünce...

Yanıtla12073
Ert:

beyin 0

Yanıtla32159
Doğrucu:

Konyalılarda hiç bir zaman olmadıki

3383
Mustafa deniz:

konya uzak değil yiyorsa orada şöyle bu kelimeleriniz

145
Letgohesap null:

Ümmetçi gençliğe bak hele çıldırmışlar kıyamam onlara :D

Yanıtla4661
Ahmet Çakır:

delikanmı adam tek kişiye dalarmı topluca.nasıl ümmetçilik bu

Yanıtla1979
Yahya Çetinkaya:

ümmet gençliğinin ellerine sağlık, hep anlayışlı olmak bizden bekleniyor, onlar her türlü pisliği yapacak biz anlayış gösterecez, umarım bu protestolar devam eder.

Yanıtla5830
Emre Kaya:

Yerinde müdahale çok iyi olmuş

Yanıtla5029
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title