Haberler

Hatay'da düğünde çıkan kavgada sandalyeler havada uçuştu

Güncelleme:
Abone Ol

Hatay'ın Arsuz ilçesinde bir düğünde 'halay başı olma' tartışması kavgaya dönüştü. Kavgada sandalyeler havada uçuşurken, yaralanan olmadı. Kavga eden taraflar daha sonra barıştırıldı.

Hatay'da düğünde yaşanan 'halay başı olma' tartışması sonucu çıkan kavgada sandalyeler havada uçuştu. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde yaralanan olmazken, kavga eden tarafların daha sonra barıştırıldığı öğrenildi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Arsuz ilçesi Yukarı Kepirce Mahallesi'nde yaşandı. Mahalle meydanında yapılan düğün esnasında 'halay başı olma' tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Yumrukların ve sandalyelerin havada uçuştuğu kavgayı düğüne katılan diğer davetliler ayırdı. Olayda herhangi bir yaralanan olmazken düğünde sandalyelerin havada uçuştuğu anlar kameraya yansıdı. Düğünde kavga eden tarafların mahallenin büyükleri tarafından barıştırıldığı ve sulh sağlandığı öğrenildi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3-sayfa Güncel hatay Kavga Arsuz 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title