Haberler

Herkes Narin'den gelecek haberi beklerken gece yarısı çekilen bu görüntü isyan ettirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ederken bir vatandaş tarafından kayda alınan görüntü büyük yankı uyandırdı. Görüntüde küçük bir kız çocuğu, gece yarısı sokakta tek başına yürürken görülüyor. Videoyu izleyenler "Herkes anne-baba olmasın" demekten kendini alamadı.

Tüm Türkiye Diyarbakır'da kaybolan Narin'den gelecek umutlu haberi beklerken kayda alınan bir görüntü büyük tepki çekti. Bahsi geçen görüntüde bir kız çocuğunun gece yarısı sokakta tek başına yürüdüğü görülüyor.

"ANNEM, ABLALARIMI BULMAM İÇİN GÖNDERDİ"

O anları kayda alan kadın "Gece yarısı tek başına ne işin var burada?" sorusunu yönelttiği kız çocuğundan "Annem, ablalarımı bulmam için gönderdi" yanıtını aldı.

"HERKES ANNE-BABA OLMAMALI"

Kısa sürede büyük yankı uyandıran görüntünün altına "Herkes anne-baba olmamalı", "Böyle anne babalara teşhir şart", "Narin'e çok benziyor", "Nasıl rahat anneler var aklım almıyor" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Aile İçi Şiddet Diyarbakır Diyarbakır 3-sayfa Güncel Hukuk Yaşam Baba Diyarbakır Aile İçi Şiddet Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (81)

Murat ATA:

Video çekeceğine arasana polisi sen bu sefer korudun başka zaman kim koruyacak???

Yanıtla73821
Neyse o:

Senin ayaklarının altını öpmek lazım ablacığım. Allah herkesi böyle vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.Şu el kadar çocuk tek başına bırakılır mı o saatte.

Yanıtla41579
Volkan Özturk:

Güzel ablam alsana arabana gideceği yere kadar götür ne demek ben seni araba ile takip edeceğim al arabana ya evine yada polise bırak??¦???

Yanıtla221295
Melih Bayrak:

kadın arabasına alsa az ilerde bıraksa çocuğun başına sonra bişey gelse kadının başı ağrıyacak kadin gayet aklı selim davranmış hem çocuğu hem kendini korumuş

16256
Huseyin Amac:

almamalı arabaya . kadın iyi davrandı diye başkası alır arabaya kötü niyetli olursa zarar verir çocuk binmemeli bu bilinçi korusun diye almıyor kadın emin ol almayı akıl etmiştir ama bu neenden almamıştır

9104
Serdar Eşdur:

Reklam başka bişey değil

7612
okan:

benimde aklıma geldi ama gideceği yerde babası çıksa saldırsa o geldi aklıma. maalesef öyle bir dönemdeyiz

774
T.C. Vatandaşı:

Jandarma yada polis aramaya çıksa ve ablada eve götürmek üzere arabasına alsa, araçta karsilassalar abla kimseye durumu anlatamaz ve hapsi boylar doğru olanı yaptı aracına almadan araç ile takip ederek Eve bıraktı.

770
Hamide:

İnsanlar yanliş anlar diye korkuyor kaçiriyor der başka birsey o duruma geldik buna da sukur

959
Sezgin Sezgin:

Çoçuk ablalarını arıyo..araba ile giderek mi arayacak

1329
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title