Haberler

Hırsızlık için girdiği evde, Yunan Mitolojisi kitabını okumaya dalınca ev sahibi tarafından yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Roma'nın Prati bölgesinde yaşanan bir hırsızlık olayı, beklenmedik bir şekilde sonuçlandı. 38 yaşındaki bir hırsız, soygun sırasında Yunan mitolojisi hakkında bir kitaba daldı ve ev sahibi tarafından suçüstü yakalandı. Olay, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve okuma sevgisinin bazen suçluları bile yakalayabileceğini gösteren ilginç bir örnek olarak kayıtlara geçti. Polis, vatandaşlara evlerinin güvenliğini sağlamaları konusunda uyarıda bulundu.

Roma'nın Prati bölgesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan bir hırsızlık olayı, beklenmedik bir şekilde sonuçlandı. 38 yaşındaki bir hırsız, soygun sırasında Yunan mitolojisi hakkında bir kitaba dalınca suçüstü yakalandı.

Olay şöyle gelişti: Hırsız, gece vakti bir apartman dairesinin balkonuna tırmanarak içeri girdi. Ancak evde bulduğu bir kitap dikkatini çekince, soygunu unutup okumaya başladı. Öyle ki, kitaba öylesine dalmıştı ki 71 yaşındaki ev sahibi uyanıp onu fark ettiğinde hala okuyordu.

Ev sahibinin uyanmasıyla panikleyen hırsız, balkondan kaçmaya çalıştı ancak komşular tarafından engellendi ve kısa süre sonra polis tarafından tutuklandı. Hırsızın üzerinde, aynı gece başka bir evden çaldığı düşünülen tasarım kıyafetler bulundu.

Bu ilginç olay, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Birçok kişi olayı mizahi bir şekilde yorumladı. Bir kullanıcı, "Hiçbir hırsız yeni çaldığı bir romanı okuma cazibesine karşı koyamaz" diye yorum yaptı.

Bu olay, hırsızlık gibi ciddi bir suçun bile bazen beklenmedik ve tuhaf sonuçlar doğurabileceğini gösteriyor. Polis, vatandaşlara evlerinin güvenliğini sağlamaları konusunda uyarıda bulunurken, okuma sevgisinin bazen suçluları bile yakalayabileceğini gösteren ilginç bir örnek olarak kayıtlara geçti.

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Hırsızlık 3-sayfa İtalya Polis Dünya Hukuk Roma Roma Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Doğrucu:

Bizimkiler yüz yillardır kuran okuyorlar ama hiç bir faydasını gören olmadı

Yanıtla4416
Zamanla Akıllanan Adam:

kuranın ışığyla 3 kıtaya hükmettik. kurandan ayrıldık şonuç burdayz.

429
A. Erol:

Bizim hırsızlar ot çeker

Yanıtla213
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title