Haberler

Gebze-Haydarpaşa Hızlı Tren İnşaatı Alev Alev Yandı

Güncelleme:
Abone Ol

Gebze-Haydarpaşa Hızlı Tren inşaatında henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangında ölen ya da yaralanan olmazken maddi hasar oluştu.

Gebze- Haydarpaşa Hızlı Tren inşaatının Bostancı istasyonunda yangın çıkı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

YÜKSEK HIZLI TREN İSTASYONUNDA YANGIN ÇIKTI

Olay, 00.00 saatlerinde, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Gebze-Haydarpaşa Yüksek Hızlı Tren (YHT) inşaatının Bostancı istasyonunda meydana geldi.

Henüz bilinmeyen bir nedenle inşaat malzemelerinde yangın çıktı. Yangın kısa sürede diğer malzemelere sirayet ederken, çevredeki vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi.

SÖNDÜRÜLEN YANGINDA ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

Kısa sürede olay yerine gelen Maltepe, Kadıköy ve Erenköy itfaiye ekipleri yanan inşaat malzemelerine müdahale etti. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangın söndürüldü. Yangında ölen yada yaralanan olmazken, maddi hasar oluştu.

BAĞDAT CADDESİ 2 SAAT TRAFİĞE KAPATILDI

Öte yandan yangından dolayı araç trafiğinin yoğun olduğu Bağdat Caddesinin bir bölümü yaklaşık iki saat trafiğe kapatıldı. Araçlar alternatif güzergahlara yönlendirildi.

Oradan geçerken yangını gören Ömer İpek yangının aniden olduğunu belirterek " İtfaiye ekipleri hemen geldi, seferber oldular, söndürdüler yangını. Büyük bir faciadan kurtulduk. Mahsur kalan yoktu, içeride kimse kalmamış.

Gece olduğu için boş bir yerde olmuş yangın, büyük ihtimalle kendi kendine oldu zaten. Alevler çok büyüktü, 7-8 tane itfaiye aracı geldi. Hemen gelip söndürdüler, şuan için bir sıkıntı yok" dedi.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haydarpaşa Kadıköy Bağdat Gebze 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Belediye Başkanı:

Akape’ye oy vermezseniz,,ülke cayır cayır yanar.

Yanıtla213
İYİ - CHP - DP - SP:

İYİ PARTİ İYİ GELECEK

Yanıtla113
İyiler başa gelecek:

İyi parti el altından HDP ile ittifak yapınca Akp iktidar yerine havasını alacak ...

Yanıtla112
DİYABAKIRLI:

Vatan haini ile ittifak yapan VATAN HAİNİDİR. Yaşasın vatan hainleri için ceehennem

00
Adınızı Yazın:

Benim anladığım kadarıyla istemezük ler gene başladılar mesailerine Naparsın be vatandaşım bunların sanatı yapmak değil yıkmaktır. ne çektiysek hep bu istemezük ten çektik. Ama olacak onlarda yoluna girecekler başka yolu yok bu gidişin

Yanıtla66
46:

Olsun secim var para cok yapilir

Yanıtla74
milyon ali:

cin ali yegenlerine üzülmüş cana gelecegine mala gelsin telafi ederiz demiştir

Yanıtla11
Adınızı Yazın:

Betona atılan prizleyici malzeme kenarda unutuldu ise yağmurla temas ettiğinde muhtemel yakınında kağıt, kalas vs. bişey varsa kimyasal tepkime ile oluşan aşırı ısınmadan yangın çıkmış olabilir. İşte hepsi bu kadar basit, tabi bazı kafalar bunu anlayabilirse!

Yanıtla00
VATANDAŞ:

Betona atılıan prizleyiciden veya bağlayıcı bir kimyasal madde kenarda bırakıldı ise ve yağmurla temas ettiyse kimyasal tepkime ile ısışıma geçmiş ve yanında da kağıt, kalas vs. birşey varsa alev almıştır muhtemel. İşte olay bu kadar basit, tabi bazı kafalar bunu anlayabilirse!

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title